Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Oynamak

mardox

Öne çıkan mesajlar

26 için şu baya iyi

http://www.wowhead.com/?talent=RZZVMGc0b

burdan shattera ver daha sonra frost channel veya icehardı fulle hangisini istersen ona ver leveling özellikle grindiing için çok iyi ice.Mana bakımından ekonomik ve frost bite çok güzel bi talent shatterla birleşince tadında yenmiyo

[ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 20:17 tarihinde, Dunedain tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bişe varsa zaten direk ice block .Hic bi cloak shadowu rog daha ambusuhu cakacakken acmıyor , daha sonra saklamaya calısıyolar . Actıklarındada ice block gercegi bekliyo onları . Bunlar beraber roga yenilmezmisin ? her classa yenilebilirsin önemli olan oyunu okumak karsındaki sınınf ne yapacagını tahmin etmek , birde 66 oldum ice lance aldım inanılmaz guzel bişey ya donmus targeta crit olunca nova gidiyor fakat frost blt un hemen ardından ice lance cakınca ice lance sanki hala frozenmıs gibi işlem görüyor bir anda 3.5k 4 k damage verebiliyosunuz bazen çok inanılmaz tatlı :D .

[ Mesaj 16 March 2007, Friday - 00:55 tarihinde, Dunedain tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Mage oynamak 1-2 tuşa basıp kenara geçmek ibaret değildir,mage ın diğer clasalara göre hp si düşüktür ama anlık dps i çoktur, mage iken oynaması en zor builde oynamışımdır mesleğim Engineer dı pvp de çok işe yarar 2-3 saniyelik zaman bile sizin hayatınızı kurtarır.
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/mage/talents.html?0000000000000000000000055520231200003120010000505320010205013200000
çok çeşitli kombinasyonlar çıkartılabilir özelikle aoe mesale frost nova ardından cone of cold ardından blast wave sonra tek hedefe fire blast,genelikle benim bu kamikaze taktiğimdir düşünün bir bg da 3 mage in kalabalığın ortasına dalıp bu kombinasyonları uyguladığını inanılamz sonuçlar veriyor....
şuan lockla oynuyorum ama mage in yeri çok başka özelikle pvp de çok zevklidir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...