cenx Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 dundeadin bende 1 yıl ara verdim ve şimdi mage açtım .26. levelim 65e gelene kadar elemantele eşit dağtıyorum ama sence direk buzmu gitmeliyim bana kullandığın talentleri söylermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 26 için şu baya iyi http://www.wowhead.com/?talent=RZZVMGc0b burdan shattera ver daha sonra frost channel veya icehardı fulle hangisini istersen ona ver leveling özellikle grindiing için çok iyi ice.Mana bakımından ekonomik ve frost bite çok güzel bi talent shatterla birleşince tadında yenmiyo [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 20:17 tarihinde, Dunedain tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 hmm fire da çok zevkli ama ice in işe yararlılığı kesin etşekür ederim birde şey sorucam ice buildde arcane den hangi skilleri almak iyi olur? [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 21:05 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 3 60 1 70 magemi? alla alla bir insan ne kadar hasta olabilir ya? hep ayni class baymadimi? bende 6 tane 60 level var ama hepsi ayri class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 fire adı üstünde firepower, frost utility Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 said: Rogu yenemiyorum diyen arkadaşlarada taktik water elemental summonlayın frost nova çekin rog %90 tamam şimdi aldım bunu diye direk size kosacaktır . 2 3 saniye sonra water elementalin novasını kullanın ve işte bir adet donmuş rog :D bknz: cloack of shadows/1min/train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 öyle bişe varsa zaten direk ice block .Hic bi cloak shadowu rog daha ambusuhu cakacakken acmıyor , daha sonra saklamaya calısıyolar . Actıklarındada ice block gercegi bekliyo onları . Bunlar beraber roga yenilmezmisin ? her classa yenilebilirsin önemli olan oyunu okumak karsındaki sınınf ne yapacagını tahmin etmek , birde 66 oldum ice lance aldım inanılmaz guzel bişey ya donmus targeta crit olunca nova gidiyor fakat frost blt un hemen ardından ice lance cakınca ice lance sanki hala frozenmıs gibi işlem görüyor bir anda 3.5k 4 k damage verebiliyosunuz bazen çok inanılmaz tatlı :D . [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 00:55 tarihinde, Dunedain tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mage oynamak 1-2 tuşa basıp kenara geçmek ibaret değildir,mage ın diğer clasalara göre hp si düşüktür ama anlık dps i çoktur, mage iken oynaması en zor builde oynamışımdır mesleğim Engineer dı pvp de çok işe yarar 2-3 saniyelik zaman bile sizin hayatınızı kurtarır. http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/mage/talents.html?0000000000000000000000055520231200003120010000505320010205013200000 çok çeşitli kombinasyonlar çıkartılabilir özelikle aoe mesale frost nova ardından cone of cold ardından blast wave sonra tek hedefe fire blast,genelikle benim bu kamikaze taktiğimdir düşünün bir bg da 3 mage in kalabalığın ortasına dalıp bu kombinasyonları uyguladığını inanılamz sonuçlar veriyor.... şuan lockla oynuyorum ama mage in yeri çok başka özelikle pvp de çok zevklidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar