Sensible Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Umudu kesmiştim çoktan :) Az önce youtube'da bir videonun links sekmesine tıkladım. Bir baktım o da ne?! Paticikten videonun linkine tıklanmış! Dedim ne oluyor,bir de baktım ki paticik açılmış. Hayırlı olsun Bu arada site yokken birkaçımız www.disketkutusu.com 'a takılıyorduk. (Hala takılıyoruz alınma bonecrusher :) ) [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 11:41 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 disketkutusu , hoplayanmanda ve backstage de avunduk pati yokken zaten.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hoşgeldn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.