forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ya bi de bişey sorcam muhasebe mi yoksa pazarlamaya mı yönelcem ona yardımcı olcak filan demişsin, nasıl yön vercek bu proje o konuda gerçi dvd takas ederek veya satarak distrbitörlük veya nakliyat arasında bir tercihte bulunabilme deneyimini kazanabilirim ama yorucu iş. [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 19:37 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 isin pazarlama boyutu var, siteyi urun olarak dusun aldigi hitler hangi kanallardan oldugu bu akisin hangi gelisme ustune hangi gun oldugu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 çok basit birşeymiş gibime geldi, teknik konularda yardımcı olabilirim diyorum. ama benim işlerim hiç yürümez, baştan söyliyim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Ah bide türkçe dil dosyasını yükleseymişsiniz bide güzel bi tema daha iyi olacakmışda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 mum, yardim derken nasil yardim? penth'e arsiv depolama programi yazdircaktim ama forum olunca gerek kalmadi, gene de her turlu oneriye acigim. pluton, istedigin tema olsun halledilir kolay isler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bence phpbb yerine punbb kur. Hem kota dostu hem hızlı, hem göze hoş gözüküyor. Kullanıcısı olursa güzel olur site tabi. Bu arada punbb kurlumuyla ve temayla ilgili yardım edebilirim. phpBB'den direk transfer de oluyor birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 KOTUM DOLMASINDeğirmen taşı gibi poposu olduğu halde kasıp, spor yapıp poposunu J Lo kıvamına getirmeyi başarmış hanımlar için can kurtaran bir site: Bu ay kotum dolmasın ='( Hanımlar, Sizinde başınıza gelmiştir. Kışın fazla dışarı çıkamamanız ve spor yapamanızdan dolayı kalçalarınızda yağ doku birikir ve bu selülite yol açar. Daha kötüsü yan taraflarınızdan dışarıya doğru pörtleyerek çirkin bir görüntüye sebep olur! Bırakın bikiniyi, kot pantolon giymek bile bir dert haline gelir! Böyle bir görüntüye sahip olmak istemezsiniz öyle değil mi? Peki bu kalçayı bir güzellik abidesine çevirmeye ne dersiniz? Eğer yeterince spor yaparsanız ve inanırsanız bu kalçadan bir J Lo, bir Beyonce, bir Shakira çıkarmanız olası! Peki ya sonrası? Evet, ne yazık ki Türk genlerinin etkisi ile poponuz bir süre sonra aşağıya doğru sarkmaya başlayacak, yanlarında yine fazlalık birikecek ve harika poponuz yine iğrenç bir değirmen taşına dönecek! [spo]____Önce_______Sonra___ [/spo] İşte bu noktada sizin poponuzu elinde sihirli değneğiyle eritecek bir peri olmadığına ve Cem Uzan kendi poposunun derdine düştüğüne göre size kim yardım edecek? Biz! Biz sizin bu kotunuzun dolmasını engellemek, popo yanlarından ve arkasından sarkan fazlalıkları yok etmek ve poponuzun hakketiği güzelliğe kavuşmasını sağlamak amacı ile uzman ekibimizle ve gelişmiş aletlerimizle 7gün 24 saat hizmetinizdeyiz! Poponuzun her zaman hakketiği güzellikte ve dirilikte olacağını garanti ediyoruz! Hem deşimdi bir ay üyelik alana bir aylık üyelik bedava! Durun daha bitmedi, poponuzu gururla sergileyebilmeniz için 2 adet dar kot da bizden hediye! Formunu koruduğumuz ve şeklinin harika olmasını sağladığımız diğer popolar için tıklayın! [spo]Maria Caselavona, 23 "popom das-aAa inc. ve Kotum dolmasın.com sayesinde taş gibi oldu. saol dasaaaLateesha Moan, 21 ."Çok teşekkürler buaykotumdolmasın.com.. artık göz yaşı yok, gülücükler var!"Keyra Longhorn, 28. "Popomla gurur duyuyorum!Sağolun"Nadide Yağlı, 26. "En yakın arkadaşım Ayten popomu çok kıskanıyordu. Sırrımı söyledim o da üye oldu!" [/spo] Artık kotunuzu doldurup taşan şekilsiz kalçalarınız için üzülmenize gerek yok! Bu ay poponuz iri ve şekilli kalıcak!Sadece buaykotumdolmasın.com sayesinde. 3dk'da yazıverdim bişiye benzemediyse affola ha ayrıca iş bu mesaj ciddi bir işletmeye ait olmayıp direkt olarak sıkıştır! Yani yok böle bi yer. kopirayt falan da yok ayrıca.. takılın kafanıza göre.. neyse benim halayım geldi, bi mendil çekip gideyim bari.. tey tey teyy....çüşşş tey tey tey.. hopppaa!! halay sonrası edit.. ah ah resimleri değiştirdim [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 19:46 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 said: KOTUM DOLMASIN AHuahuHAUhua bu hareketi destekliyorum... Bilakis sponsorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179416 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar