dryaman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bir de arkadaşlar episode 3 yayınlandıktan sonra star wars evrenine bağlı kalmak kaydıyla telif ödemeden kitap film çekilebilecek diye bir söylenti vardı.Bazan tepem atıyor şöyle old republic zamanında geçen bir oyun yapayım diyorum.Biraz uçuk bir fikir ama 2 tane canavar gibi kod yazan arkadaşım var.Fikrimi onlara açtım ve swg oyununu gösterdim bana böyle bir motoru yazabileceklerini söylediler.Eminim forumda bu işlerle ilgilenen arkadaşlar vardır.Aslında az çok ne yapacağımızı ve soe sağolsun ne yapmamamız gerektiğini biliyoruz.Konu var zaten bu konuda yazılmış binlerce kitap var.Eeee un var su var ne dersiniz helva yapabilirmiyiz? Reşit darkstar Kaplan zalimpençe Dhamon zalimkurt Pars nomercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Dostum arkadaşların emu işine girsin işte... emuculardan kodları alsın ve saklasınlar.. bizim gibi sw ve swg fanatikleri de server için donate edelim onları.. frf dekiler ve diğer herkes toplansın.. ben web işine de giriyorum. internetde bangır bangır reklam yaparız.. Fransızlar Emu server i açıyorlar ...!! biz neden açmayalım ki ? :) iorfa bile aylar önce bundan bahsetmişti... -- olur veya olmaz. bağlantıyı koparmamakta fayda var. Akse, reave, otho.., Alante, Deno vs. vs. msn de ekli bende online olduklarını görüyorum. Emu veya swg2 gibi birşey görsem haberi çakarım ve yine dalarız ortama... -- en üzüldüğüm. de ne hayallerim vardı.. knight olacak. ve rank olayı açılacaktı.. o yüzden sağlam para kasıyorduk. şöyle yapacaz böyle yapacaz.. yav. exp ve para kasmaktan oyunu doğru düzgün tadına bile vamamadık :( .. exp kasmak bile zevkliymiş ama.. combat exp kas. pistol melee exp leri convert et.. 5km yolu kated. rancorlar motoru patlatsın.. böhü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Khas'bin çok selamlar benden. -- bağlantıyı koparma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dryaman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Arkadaşlar kendi serverimizi kuralım ne dersiniz forumda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?Oyunu türkçe ve kafamıza göre oynayabiliriz.Hayallerimizdeki gibi bir oyun yaparız.Destek verecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dryaman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bir keresinde kendimi klonlamamıştım.Köye giderken motorum patlamıştı ve yedek motor yoktu.Üzerimdeki eşyalar decay olmasın diye buffsız 5km yolu koşmuştum rancorlar,ns'ler böcükler arasında :)Ordaki heyecanı başka hiç bir yerde yaşamadım hey gidi günler hey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 selamlar herkese tekrar.eski dostları görmek çok güzel. bu aralar swg olayına tekrar bi girmeyi düşünüyorum. bakalım ortam nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dryaman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Dediğim gibi trial'da girip baktım precu/cu/nge karışımı bir şey olmuş.Fena değil aslında bir tek oyuncu eksik.Sanırım aktif oyuncu sayısı 4-5 bine düşmüş toplam ben söyleyenlerin yalancısıyım.Bir de hala decay olayına çözüm getirmemişler crafting olayı şu anda çok güzel eşyalara reverse engineering yapıyorsun.Ama ne bileyim bir şeyler eksik hala:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Gercekten sizi bir arada gormek beni cok mutlu etti eski gunleri biraz olsun hatirlattip icimizi isittiginiz icin tesekkurler.. Stareus Patijan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 aynen. ilk jedi olduğum zamanlarda bh lar sataşmaya başladığında inanın ki kalbim yerinden çıkacaktı nerdeyse !!!!!!!!!! nge ile sonraları ben bh oldukdan sonra da jedi avlamaya giderken yine heyecan basıyordu ! o heyecan hiç bir yerde yaşamadım... jedi ile bazı adamları (bh) karşımda tecrübeli iken görmeyi çok istiyordum.. ama olmadı :( ------- her türlü destek olurum.. - swg deki arkadaşlarımın bazılarıyla görüşüyorum.. harun reşit ile ailece yakında görüşeceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 2 gündür giriyorum ve güzel olmuş. Npc ler questler bazar craft da girince başka oyun oynamam. Çoğu gitmiş azı kalmış. Orjinal swg yi kopyalayıp aşağıdaki adreden programı indirin. ve çalıştırın. hepsi bu ! http://www.launchpadenhanced.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 süper olmuş bu laungh pad acaba dosyalar olmasada otomatik çekiyormu bi tane daha program vardı oda bunun gibi bakıyor dosyalara eksik varsa çekiyo ama o 0 dan hiçbir dosyanız olmasa dahi indirmeye başlıyor kendi ftp lerinden, linkini bulabilirsem vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 öbürünü kullandım. iyi değilm ve bir sürü şey daha yapmalısın. en iyisi bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bu da bende klasör seçerken swg nin yüklü olduğu , hata veriyor develop eden kişiye mesaj attım mail ile ulaştı bana , uğraşsada çözse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 hatırladığım kadarıyla. swg nin olduğu yerde yeni klasör yarat demiştim. Daha önce emu yüklemeye çalıştın mı? - ben eski windows da sorunlar yaşıyordum. sırf bu iş için windows u silip tekrar kurdum... -- swg nin 3 cd sini kurdum. sonra launchpad. benden swg nin yerini sordu. sonra launchpad için bir yer daha sordu. ve dediğim gibi yeni klasöy yaratma diye bir seçenek vardı. download a başladı. buda 8-9 saat sürdü. sora "choose server" seçeneğini olduğu yeri açıp core-3 test serveri seçip başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 abi bi ara beraber girip bakalm ben girdim server a elalem sapsal sapsal kosturuo meydanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 koşturuyor ve duel yapılıyor. heal için force heal kullan. Stimpack olmadığı için. Other kısmında Force heal var onu koy oraya. Ben ilk zamanlarda Total Heal Sefl i aradım bulamadım. Meğersem onu kullanıyormuş herkes.. TKM ile iyi adam dövülüyor.. Unarmed Knockdown 2, Intimidate 2, Unarmed Dizzy, Sonra ver gitsin çoşkuyu Unarmed Hit 3 ve bakalım neler oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Lan Vibro Knucklerimi geri verin ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Geçende Vibroknuckler ile jedi dövdüm. adam duel ortasında kesti kavgayı :) Kendine güvenen varsa gelsin core -3 test serverine !! Başka isteye varmı !!? (Truva da Aşil çevresindeki savaşçılara söyler !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 said: hatırladığım kadarıyla. swg nin olduğu yerde yeni klasör yarat demiştim. Daha önce emu yüklemeye çalıştın mı? - ben eski windows da sorunlar yaşıyordum. sırf bu iş için windows u silip tekrar kurdum... -- swg nin 3 cd sini kurdum. sonra launchpad. benden swg nin yerini sordu. sonra launchpad için bir yer daha sordu. ve dediğim gibi yeni klasöy yaratma diye bir seçenek vardı. download a başladı. buda 8-9 saat sürdü. sora "choose server" seçeneğini olduğu yeri açıp core-3 test serveri seçip başladım. benim sorunum apayrı bende yükleyecek klasör seçemiyorsun , yani dosya seçme ekranında herhangi bir objeye tıklarsan program kapanıyor windows xp x64 den kaynaklanan bir sorun olma olasılığı yüksek. Neyse ki launchpadi yazan arkadaşa mail attım ve registry den orasını nası atlatabileceğimi ve registry den klasörlerin nerede olduğumu gösterebileceğmi key i söyledi , editledim düzeldi. Adamın o kadar işinin arasında bu basit soruna yardım etme çabasınıda takdir etmeden geçmedim tabi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bn vistada 10 dkkada yukledm hmn girdim bi sorun olmadı. combat fena diil gbi, ama pre cu da cok pvp yapmamıstım acıkcası o kdr zevkli gelmedi bna cu dha guzelmis sanki, ya da bilmiorm dha cok oturmadıı icindir blki de sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 abi daha pek bişey yok zaten aylardır hiç yeni bişey yüklenmedi server a ben bıktım şahsen girmiyorm bile artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 swganh.com bnce swgemu dan dha once bitircek bu adamlar ve dha ciddi gozukuolar. dha detaylı bilgi icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bir Star Wars fanı olarak merak ettim mşu oyunu bi bakiorum forumlara da, nedir bu swg emu yok başka bişey falan SWG yi sahipsiz bıraktılar oyucnular mı geliştirio oyunun nedir anlamadım. Oyun oturmadı mı hala kaç sene geçti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 swganh.com bunu ilk defa duydum şimdi hmm acaba nedir nedir ? farklı birşeyler mi yapmak gerelicek onların beta testerları olmak için daha doğrusu farklı swgemu nun progrmaları yerine onlarınkileri mi kullanacağız yoksa server sided coding den mi bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bu swganh nin büyük ihtimal kendi server ı olcak bunlar zamanında emu tayfasıyla ters düşüp ayrıldılar özellikle daha bitmemiş bi oyuna bağış kabul edilmesine felan karşıydılar sanırım biz para için deil sevdiğimiz için yapcaz felan dediler çok da önce olduklarını söylüyolardı daha kaç ay önce crafting i bitiriyoz felan diye videoları düşmüştü ama onalrdanda ses seda çıkmıyo hala... http://www.swganh.com [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 17:58 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar