Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg Emu

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Bir de arkadaşlar episode 3 yayınlandıktan sonra star wars evrenine bağlı kalmak kaydıyla telif ödemeden kitap film çekilebilecek diye bir söylenti vardı.Bazan tepem atıyor şöyle old republic zamanında geçen bir oyun yapayım diyorum.Biraz uçuk bir fikir ama 2 tane canavar gibi kod yazan arkadaşım var.Fikrimi onlara açtım ve swg oyununu gösterdim bana böyle bir motoru yazabileceklerini söylediler.Eminim forumda bu işlerle ilgilenen arkadaşlar vardır.Aslında az çok ne yapacağımızı ve soe sağolsun ne yapmamamız gerektiğini biliyoruz.Konu var zaten bu konuda yazılmış binlerce kitap var.Eeee un var su var ne dersiniz helva yapabilirmiyiz?
Reşit darkstar
Kaplan zalimpençe
Dhamon zalimkurt
Pars nomercy
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum arkadaşların emu işine girsin işte... emuculardan kodları alsın ve saklasınlar.. bizim gibi sw ve swg fanatikleri de server için donate edelim onları.. frf dekiler ve diğer herkes toplansın.. ben web işine de giriyorum. internetde bangır bangır reklam yaparız.. Fransızlar Emu server i açıyorlar ...!! biz neden açmayalım ki ? :)
iorfa bile aylar önce bundan bahsetmişti...
--
olur veya olmaz. bağlantıyı koparmamakta fayda var.

Akse, reave, otho.., Alante, Deno vs. vs. msn de ekli bende online olduklarını görüyorum. Emu veya swg2 gibi birşey görsem haberi çakarım ve yine dalarız ortama...

--

en üzüldüğüm. de ne hayallerim vardı.. knight olacak. ve rank olayı açılacaktı.. o yüzden sağlam para kasıyorduk. şöyle yapacaz böyle yapacaz.. yav. exp ve para kasmaktan oyunu doğru düzgün tadına bile vamamadık :( ..
exp kasmak bile zevkliymiş ama.. combat exp kas. pistol melee exp leri convert et.. 5km yolu kated. rancorlar motoru patlatsın.. böhü..
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi trial'da girip baktım precu/cu/nge karışımı bir şey olmuş.Fena değil aslında bir tek oyuncu eksik.Sanırım aktif oyuncu sayısı 4-5 bine düşmüş toplam ben söyleyenlerin yalancısıyım.Bir de hala decay olayına çözüm getirmemişler crafting olayı şu anda çok güzel eşyalara reverse engineering yapıyorsun.Ama ne bileyim bir şeyler eksik hala:(
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. ilk jedi olduğum zamanlarda bh lar sataşmaya başladığında inanın ki kalbim yerinden çıkacaktı nerdeyse !!!!!!!!!!

nge ile sonraları ben bh oldukdan sonra da jedi avlamaya giderken yine heyecan basıyordu !

o heyecan hiç bir yerde yaşamadım...

jedi ile bazı adamları (bh) karşımda tecrübeli iken görmeyi çok istiyordum.. ama olmadı :(

-------
her türlü destek olurum..
-

swg deki arkadaşlarımın bazılarıyla görüşüyorum..
harun reşit ile ailece yakında görüşeceğiz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hatırladığım kadarıyla. swg nin olduğu yerde yeni klasör yarat demiştim.

Daha önce emu yüklemeye çalıştın mı?
-
ben eski windows da sorunlar yaşıyordum. sırf bu iş için windows u silip tekrar kurdum...
--
swg nin 3 cd sini kurdum. sonra launchpad. benden swg nin yerini sordu. sonra launchpad için bir yer daha sordu. ve dediğim gibi yeni klasöy yaratma diye bir seçenek vardı. download a başladı. buda 8-9 saat sürdü.
sora "choose server" seçeneğini olduğu yeri açıp core-3 test serveri seçip başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

koşturuyor ve duel yapılıyor. heal için force heal kullan. Stimpack olmadığı için. Other kısmında Force heal var onu koy oraya. Ben ilk zamanlarda Total Heal Sefl i aradım bulamadım. Meğersem onu kullanıyormuş herkes..

TKM ile iyi adam dövülüyor..
Unarmed Knockdown 2, Intimidate 2, Unarmed Dizzy, Sonra ver gitsin çoşkuyu Unarmed Hit 3 ve bakalım neler oluyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hatırladığım kadarıyla. swg nin olduğu yerde yeni klasör yarat demiştim.

Daha önce emu yüklemeye çalıştın mı?
-
ben eski windows da sorunlar yaşıyordum. sırf bu iş için windows u silip tekrar kurdum...
--
swg nin 3 cd sini kurdum. sonra launchpad. benden swg nin yerini sordu. sonra launchpad için bir yer daha sordu. ve dediğim gibi yeni klasöy yaratma diye bir seçenek vardı. download a başladı. buda 8-9 saat sürdü.
sora "choose server" seçeneğini olduğu yeri açıp core-3 test serveri seçip başladım.

benim sorunum apayrı
bende yükleyecek klasör seçemiyorsun , yani dosya seçme ekranında herhangi bir objeye tıklarsan program kapanıyor

windows xp x64 den kaynaklanan bir sorun olma olasılığı yüksek.

Neyse ki launchpadi yazan arkadaşa mail attım ve registry den orasını nası atlatabileceğimi ve registry den klasörlerin nerede olduğumu gösterebileceğmi key i söyledi , editledim düzeldi.

Adamın o kadar işinin arasında bu basit soruna yardım etme çabasınıda takdir etmeden geçmedim tabi ...
Sosyal ağlarda paylaş

bu swganh nin büyük ihtimal kendi server ı olcak

bunlar zamanında emu tayfasıyla ters düşüp ayrıldılar
özellikle daha bitmemiş bi oyuna bağış kabul edilmesine felan karşıydılar sanırım
biz para için deil sevdiğimiz için yapcaz felan dediler

çok da önce olduklarını söylüyolardı daha kaç ay önce crafting i bitiriyoz felan diye videoları düşmüştü

ama onalrdanda ses seda çıkmıyo hala...

http://www.swganh.com

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 17:58 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...