patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Pazar günü (15 Nisan) stress test yapılıyor (US zaman diliminde, tam belli değil) -NPC ler -Event olacak herkes birlikte tek bir object i gerçekleştirecek -muhtemel Npc vs Npc savaşı -Event : Anchorhead savunması. Tusken ler bir saldırı düzenliyor İmparatorluk stormieleri ve makineleri yetişene kadar savunma yapıyoruz -NPC ler büyük ihtimal event ten sonra server da olacak artık (rasgele spawn olarak) haberler bunlar. işte event: http://www.youtube.com/watch?v=cV56NjDfXiE [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 14:23 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 nasl girilio bu server a neler yapmak lazm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Hafta sonu veya bu akşamdan itibaren bilgisayarı hazırlayayım.. SwgEMu hakkında edinebileceğim bilgileri de aktarırım. Bu hafta sonu ki stress test den sonra ki duruma göre donate edeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 donate etmek icin erken abi dha, serverlar acılsın bi adam gibi baslayalm o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bende 3-5 inceden donate edeceim haftaya ya bende erken diyodum ama adamlar göstermeye başladı, bu iş olacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Be bu hafta sonu gireyim... Adım adım yazarım buraya. Swg emu sitesinden copy paste de ederim fakat deneyerek olsa daha iyi olur... ilk etapta sitedeki yolu izledim fakat patch leri kopyalayarak yaptım dll hatası verdi.. windowsu silip temizlemem lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 beyler olcak gibi diyorsunuz ya...gibisi fazla...bu is olcak..sadece biraz daha bekliyicez...sonra gene hep birlikte olcaz...theed koptu altina kamp kurucaz kampi su basicak bizde lol rofl diye gulucez eylencez..ama zamani var biraz.. ne demisler..(kim demisse :D ) : bekleyen dervis muradina ermis ( öle bisidi :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 EMU için launchpad de var. işe yaradığını söylüyorla. işden erken geldim.. bakalım çalışacakmı ? Kurcalıyorum.. http://launchpad.thewildclan.com/ Emucular söylediklerine göre bayağu yorgun düşmüler.. işe yaramıştır umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben de cd si falan kayboldu hep başka şekilde, download edip falan girebilioz mu ? bi de aylık para verilmiyo şimdi dimi bu olaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yok, istersen bagis yapiyosun, bildigin free uo serveri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 evet swgEMU devleri bir ilerleme raporu yayınladı: Level 1) Paket işlemi bitti Level 2) Başlangıç kodlaması başladı Level 3) başlangıç kodlaması bitti ayrıntılı arıtma için temel çalışma başlıyor Level 4) özellik yüklenmeye hazır Level 5) özellik şu anda core3 server da aktif ve kullanılıyor 1) Başlangıç Özellikleri servera bağlanma Level 5 Health Action Mind Level 5 Mail Level 4 Arayüz Elementleri Level 4 Chat Level 5 Guild Chat Level 3 Planetary Chat Level 5 Özel Mesaj Level 5 SistemMesajı Level 5 Combat Spam Level 5 özel avatar yaratma Level 5 Gezegende dolaşmak Level 3 Skills Level 2 ticaret Level 3 Gruping Level 4 Waypoints Level 3 2) Combat Özellikleri Health Action Mind eklemeleri (Damage, attack cost) Level 5 varsayılan attack Level 4 Duel olayı Level 5 Silah speed/damage modifiyecileri Level 5 elle tutulur silah/item Level 5 özel hareketler Level 5 3) Crafting Crafting Level 3 Experimentation Level 3 Item yaratmak Level 3 4) NPC ler NPC bölgeleri Level 4 NPC saldırı Level 4 NPC hareket Level 4 NPC temel yapay zeka Level 3 5) Oyuncu Ev kurma ,ekonomi, şehir kurma Bina yerleştirme Level 3 Bina yönetim (Ban, admin list, entry list, name, ve maintenance) Level 3 Guild yaratma Level 3 Guild yönetim Level 0 Guild dağıtma Level 3 Bina yıkma Level 2 Şehir yerleştirme Level 0 Şehir yönetimi Level 0 Şehir Bina yerleştirme Level 0 Vatandaşlık Level 0 Harvester olayı Level 3 Kaynak toplama Level 3 Bazaar Level 3 Vendors Level 3 Item kazanma level 4 açık arttırma level 3 Quests Level 3 Missions Level 3 6) Galaktik İç Savaş NPC üye toplama Level 1 Factional rütbeleme (ranking) Level 2 Factional item avantaları Level 1 Factional Üs yerleştirme Level 0 Jump to Light speed uçuş Level 4 Lightspeed Level 3 Gemi yönetimi Level 2 Combat Level 0 Looting Level 0 death level 4 Veritabanı bölümüde birçok parçaya bölündü Level 1)Birincil planlama ve SQL şablonu yerleştirmesi tamamlandı Level 2)Veritabanı kalabalıklaşmaya başladı Level 3)Veritabanı tamamlandı Level 4)Veritabanı kullanılabilir durumda ve yüklenmeye hazır Level 5)Veritabanı şu anda core3 serverda aktif ve kullanılıyor Veritabanı Yaratıklar Level 4 NPCler Level 2 Item stats Level 2 Loot tablosu Level 2 Kaynaklar Level 3 Statik NPC spawnları Level 3 Trainers Level 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 http://swganh.com/Screens/SwganhSampling.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 How to connect YOU MUST OWN A LEGAL COPY OF SWG IN ORDER TO PLAY ON THIS SERVER. IP: 213.200.95.13 Auto reg is on, please use your forum name. How to join: ------------------------------------------------------------------------- SWGEmu - Setting up and running the Publish 12.1/13 Client. By Ultyma. (c)2006 SWGEmu Team. www.swgemu.com ------------------------------------------------------------------------- 1) Download the client http://www.emukettemoor.com/swgemu_client.zip SWG TRES IF YOU NEED THEM ------------------------- http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Techsupport&message.id=295177 2) Extract the archive to your SWG directory. (Usually c:program filesStarWarsGalaxies) 3) Open up swgemu_login.cfg in notepad, and change the loginServerAddress0 IP address to 213.200.95.13 4) Right click swgemu.exe and create a shortcut to it. 5) Right click the newly created shortcut, and change the Target field to the following: "C:Program FilesStarWarsGalaxiesSWGEmu.exe" -- -s Station subscriptionFeatures=1 gameFeatures=255 Note: If your SWG directory is different just modify that to the correct path. Leave the quotes on! 6) To run the game, just double click the shortcut. Voila. That simple. Login, and have fun. NOTE: If you are having problems getting the skill/emote/mood list to show up, its because its an error between publish 12.1 and publish 13. If you have SWG Explorer, open up the patch_12_00.tre. And extra ui_skill.inc from /ui to /ui in your StarWarsGalaxies directory. That SHOULD fix the skills/emotes not showing up in the command browser. You may need to do the following aswell: http://shattered-realm.net/Downloads/dpvs.dll Simply download this into your swg directory and overwrite the old file. This fixes the black graphis issue. CRASHES -------------- ERROR: unknown location : FATAL 82674e4e: unsupported SlotIdManager file format [0004] CAUSE: You dont have all of the patches. SOLUTION: Patch your SWG installation to AT LEAST publish 13. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 13:26 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] ------------- karmaşık olmadığı için kısıtlı ingilizcemle çeviri yapmadım. saygılar.. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 13:32 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bu sitede ise teknik sorular ve cevapları var.. şimdilik idare eder. http://forums.swgemu.eu/viewforum.php?f=15 bildiğiniz gibi orjinal sitede de var tabi... fakat ben iş yerinde girişi yapamadığım için alternatiflere baktım ve buldum :P [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 13:57 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 denedeim ama olmuyor ya. bu anh tayfası server ları açmışlar mıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bilgisayarımı değiştirdim.. tekrar deneyeceğim.. iorfa 'ya msn den ulaşabilirsem kesin bağlanırım. Neden derseniz o irc dan emu yu yapanlarla devamlı chat leşiyor.. Olup bitenlerden sıcak haberleri var ve en etkili kaynak benim için.. aceh (managerx) de iş yerinde msn ye bakabiliyor. ona da sorarım bir ara... ya olacak ya olacak.. iştahınızı ve umudunuzu kaybetmeyin.. eski screenshot larınıza bakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 abi ben zaten bağlanıyorumda basic combat felan var bi de etrafta dolanıyon yeni bişey falan mı eklendi yoksa? ya da tamamlanmış bir server falan mı açıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ulubatli hakan ogrencim benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Will be done my lord ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dryaman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Vayy tüm eski dostlar buradaymış.Ulubatlı seni görmek ne güzel.Aceh,iorfa selam.Arkadaşlar bu emu işini uzun süredir takip etmiyorum dediğinize göre bayağı ilerlemişler umarım yakın zamanda bitirirler. Reşit darkstar Kaplan zalimpençe Dhamon zalimkurt pars nomercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 vaaayyy... gözüm. nerdesin yaaavvv... özledim seni.. sith 'im kardeşim civanım.....civanım... mail adresimi vereyim. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dryaman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Eyvallah sizleri görmek ne kadar güzel,umudu kesmiştim. Mail adresini aldım benimki de [email protected] orijinal oyuna girip baktım bu 14 günlük deneme süresinde cu/nge/precu karışımı bir şey yapmışlar aslında çok kötü değil şu anda.Oyundaki en büyük problem oyuncu sayısı azlığı ve oyun ekonomisinin bozukluğu.Koca theed meydanında 3-5 adam ya var ya yok.:(Bu swgemu olayından ümitliyim ama şüphelerim var birincisi 3-5 ay sonra biz bu işi bırakıyoruz deyip serveri kapatırlarsa hiç bir hak iddia edemeyiz ikincisi neticede ticari bir server olmadığı için lag problemi olacaktır.Üçüncüsü şimdiden 6-7 tane server açılıyor emu tamamlanınca bu sayı daha da artacaktır bu da server başına oyuncu sayısını azaltacaktır.Neyse umarım yanılıyorumdur kamp kurmayı,krayt avını,squill mağarasını hatta köyü bile çok özledim (5km yolu az gidip gelmedik:))Hele bir de eski dostlarla birlikte tadından yenmez vallaha. Saygılarımla Reşit darkstar kaplan zalimpençe dhamon zalimkurt pars nomercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Öncelikle herkese selamlar. Umar1m herkes iyidir. Uzun zamandir ne swg ye ne de paticik e bakiyordum. simdi ortam ne durumda? swg emu nedir? napsak yine baslasak mi gibi sorunlarim var. sizler bu konuda ne dersiniz. he belki hatirlayanlariniz vardir; Khas'bin Qebex-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Emucuların 3-5 aylık işleri kaldı zaten.. o zamanda kodları yapıp yayınladıklarında iş biter.... Server lar özel kişilerin olacaktır. New-eclipse, Truegalaxies vs.. onlarda kodalrı aldımı emuculara ihtiyaçları kalmaz.. onlarda iisterse 3-5 $ verirsek bize dokunmaz.. lag ve problemler olacaktır. ama 3-5 taneden fazla iyi server olmaz.. exile serverinden 2500 tane member var zaten. bende orada kayıtlıyım. bakacağız artık.. reşit sen swg de misin halan. yoksa trial olarak mı oyundasın.. ben aceh le wow dayım... swg istediğimize yakın olana kadar da burada olacağız galiba... sende gelsen. yeni server var orada ekonomi ve guildler tam oturmamış ondan. aceh çağırdı yoksa gitmezdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dryaman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Khas'bin selam seni hatırladım merhaba jedi olurken bana yardım etmiştin.Ulubatlının dediği gibi emu işi olunca precu swg oynayacağız.Ufak tefek pürüzler halledilince serverları açacaklar şu an işlerin çoğu bitti. Ulubatlı wow oynadım ama 1 ay dayanabildim çok sarmadı.Bir kaç türklede karşılaştım ama ne bilim bilmemki.Siz hangi serverdasınız olmazsa yine geleyim ama bana pek tat vermedi wow.SWG de trial oynadım üyeliğimi 2 ay önce falan sonlandırdım çünkü 300 küsür arkadaşımdan bir kişi bile online değil öyle aylak aylak dolaşıyorum girsemde.Hani gidip necrosisi keserdik birlikte öfff ne güzel günlerdi.Bu arada lucas arts swg'yi soe'den alacakmış diye bir söylenti var precu ya da en azından cu server açılacakmış bu konuda bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar