Netcafe Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 www.swgemu.com Arkadaslar Core 3 Suan Son Testler...Hayirlisi Diyorum :) Pre-cu Geri Geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ben en son stress test e girdim. moralleri bozmıyım ama 10 dakka da bir drop etti ve chat lag felan da çok fazlaydı , yine de adamlar başarılı 452 kişi online oldu aynı anda, baya bi olayı yapmışlar, ama bence ancak soe LA felan gelir bunlarla anlaşırsa olur yoksa zor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 abi şu anda serverlar açık birşeyler eklemişler oyun mis gibi lag mag yok bi ton kişi takılıyoruz şöyle diyim bu halimizle NGE den kalabalığızdır :) şimdiden acayip Rebel Imperial savaşı başladı bu bile NGE den kat kat zevklidir (biraz counter gibi ama olsun:) baya ilerliyolar valla umudum arttı bilgi almak isteyenler forumlara baksın: http://www.swgemu.com/ bu da irc adresi irc.swgemu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ne bu tam biraz açarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 abi şimdi bu adamlar bi grup atesli genc, NGE yle birlikte artık tavana vuran Pre-CU özlemi için toplanmışlar aralarında devler falan da var..önceleri SOE bunları önemsemedi smed falan dalga geçti hatta fakat adamlar azimle çalıştılar önce core1 core2 testleri yaptılar insanlar sadece ortalıkta dolanıyodu server a bağlanıp, şimdi core3 le birlikte bi çok silah ve combat skill eklenmiş test serverlar açık oldugu zaman girip baglanabiliyosun combat olayını bitirmişler gibi...lag ve kopmalar vardı biraz o olayı bariz çözmüşler, geçen sefer inan bazen 30-40 kişi oluyoduk herkes birbirine giriyo(rebel- imp olarak ya da duel yapıyosun) doru dürüst lag yok kopmaları falan tümden halletmişler şu anda baya bi ilerleme oldu yani. işin ilginç yanı LA baktı bu adamlar bişeyler yapcak swgemu devleri ve LA bir toplantı yaptılar ama içeriğini ikiside sır gibi saklıyor.. oyunu oynamak için önce eski SWG CD lerinden oyunu yüklüyosun sonra http://www.swgemu.com/forums/index.php burdan guides bölümünden araştırın adım adım ne yapılacağını yazmışlar, forumlarda benim nickim zaykodroid bana da pm falan atarsanız yardım edebilrim. irc.swgemu.com bu da IRC adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=mSa5eM8pFh0 şu video yu mutlaka izleyin ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ben CD lerden kurduktan sonra. Eski patch leri kopyalıyorum. sonra hep hata veriyor. Birde eskipatch leri kopyalamadan deneyeceğim.. İnşallah olur. Çok özledim pipket kesmeyi duel yapmayı. Ulubatlı Hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 son gelişmeleri ileteyim yakında spawn olayı denenecek yani NPC leri yerleştirecekler Jump The Light Speed Ek paketi şu anda %90 oranında tamamlanmış, baya süpriz oldu bu. oyuna yeni şeyler ekleyecekler, neredeyse herşeyi kendimize göre uyarlayabileceğiz(customization), uyarladığımız itemleri falan kullanabileceğiz yeni modeller ve skinler değil ama zamanla yeni görevler, questler eklenecek 6000-7000 den fazla spawn yeri ve 2500 den fazla NPC şu anda hazırmış Binalar neredeyse tamamlanmış Yeni animasyon testleri yapılacak Şimdi değil ama yakın bir gelecekte professionları eklemeye başlayacağız diyorlar grup olayını yakında denenmeye başlamak istiyolar Moblar ve Xp kazanma olayı yine yakın bir zamanda denenmeye başlanacak Şu anda istedikleri http://www.swgemu.com/wiki bu adreste SWGEmu wiki çalışması yapıyorlar ve Pre-Cu ile ilgili bilgilerin eklenmesini hiç bişeyin eksik kalmamasını istiyorlar şu anda tam hazır değilmiş fakat bir kaç gün içinde hazır olacak. Ayrıca server çalışmak için 299$ gibi bir para istiyor ve tüm yardımlara açıklar. http://www.swgemu.com da zaten Donate bölümü var ve paypal aracılığıyla 3-5 dolar atmak isteyenler için hizmet veriyor http://swgemu.com/paste/index.php?read=200704041620089573 bu adrestede önümüzde eklemek istredikleri şeylerin bir TOP 10 listesi var. önümüzdeki ilk işleri NPC lerin dahil olduğu bir Stress Test yapmak olacak sanırım 1-2 hafta içinde başlar. son haberler böyle, süreç hızla ilerliyor... [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 18:31 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 18:32 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 18:32 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 18:33 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 18:33 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 aslında xp isi su anda tamamlanmıs, internal serverlarında calısıomus ama profları tamamlayana kdr test server a koymayı dusunmedikleri yazıodu. crafting konusunda da research tamamlanmıs hatta snrm resourcelar su anda gezegenlerde cıkmaya baslamıs, yani crafting de gozukuo yakın gelecekte. adamların 1.5 ay icinde yapabilceklerini idda ettikleri ilk 10 listesine bakarsanız swg emu yakındır denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 "This top 10 list should ideally be completed in no more than 1.5 weeks" abi ben mi yanlış anlıyorum 1,5 ay değilde 1,5 hafta mı diyor? nası yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 edit yok malum.. yannıs hatırlıomusum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bu 10 tane olayı 1,5 -2 haftada bitiriyoruz diyolarsa helal valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 swg emu cıkarsa nedanko baps bize server acar di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Olay tamamlanınca 5-10$ bayılırız. New Eclipse server i iyi gürünüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 vay ulu sende mi girdin kardeşim, bırak sen bu guildwars ayaklarını dostum emu ya akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 exiled mı daha iyi new eclipse mi acaba server olarak exile da galiba parayla itemer falan satma olayı olcak biraz beni düşündürdü ama emu nun baba adamlarıda orda olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 para ile item olursa isin suyu cıkar, cok sacma olur.. true galaxies fena durmuodu eskiden simdi nasllar bilmiorm ama. yine de bi bakmak lazm ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 konuştuğumuz serverlar dan 1-Exiled 2-New Eclipse 3-True Glaxies bence sıralama budur. Emu biraz eli yüzü düzgün olsa. ama bugünden tezi yok bilgisayarı format atıp emuya bakmayı düşünüyorum. Aceh senden ümidimi kestim ne yapalım. Ulubatli Hakan = Dandik jedi [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 12:18 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ya ben sordum exile a dedim para mara işi bozmasın, diyolar ki paralı şeyler oyundaki dengeyi bozmayacak sadece para verenler bazı şeylere daha erken kavuşcak işte dierlerinde olmayan bazı itemleri felan olcak heralde ama pvp de falan dengeyi bozmıycak diyolar zaten swgemu nun kafa tayfası hep exile da olucak gibi gözüküyor o yüzden fazla batıracaklarını sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bu Pazar (15 Nisan 2007) yeni update ler geliyor. tam olarka hangileri önce gelecek bilmiyorum ama bu pazar girebilenler girsin - benim sınavlar sürüyo giremiyorum - ayrıca event te yapacaklar galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bu update de neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ulu ben wow a da bi el atayım dedim sporeggar diye bir rp-pvp serverindeyim olm ugrasınca fena bir oyun değil bence pve si müthiş güzel üstelik diyorum bak orada swg benzeri takılabiliriz ben warlockum sanada bir tank karakteri yapar ikili arenalara girer dagıtırız. bu arada swg oynarken wow hayatta oynamam diyodum ama ben soe ni bu kadar adi olacağını ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 kafanı kıracam senin.... wow da vardı benim takılmadın... eve dedin girdim. ortalarda yoksun.. gw ben dedim. sen yine girdin yoksun.. sırf adam olsun diye teyze oğluna gw aldım. kendime de vardı. diğer paketlerinin de hepsini aldım. Mlleti zengin ediyoruz yahuu. SENİ ÇOK KARARSIZ GÖRDÜM YAHUUUuu ! -------------------- wow a mı girelim diyorsun. cevap ver. wow da almıştım. bir bakayım o zaman :8 -- hayatım level kasmakla mı geçecek :( ağlamak istiyorum.. ------------- GW de tüm expansionlar var. benim şifremle istersen girebilirsin. çok iyi ama illede Wow diyorsan.. ne yapalım .. senin hatrına girerim oraya. ama sonra çıkarsan vallada billada tepene binerim. [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 13:07 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ya anladığım kadarıyla event olayı stormtrooper lar falan koycaklar bi de crafting falan bişeyler diyolar tam anlamadım dier eklemeler yavaş yavaş koyuyolarmış zaten pazara kalmaz şimdi bile eklemeye başlamışlardır sanırım. ben giremiyorum ancak 1,5 hafta sonra bakabilcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hatta: http://www.youtube.com/watch?v=NtIyIajSs8Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar