smerten Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 filmini seredeli çok oldu ama aklıma geldı.. filmdeki oalylar fln gercekten de oluyo mu oluyosa nekadarı senaryo ne kadrı gercek? benım hatırladgım andy kaufman hakkında saturday nıght lıveda bı anket yuapmıslardı bı daha gormek ıstermısınız ıstemezmısınz dıye.. eddy murphy fln vardı.. hayır cıkıyodu cevap eddy murphy uzuluyodu.ç...[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Valla benim bildigim Andy Kufman gercekten de yasamis birisi, Kiz arkadasi olayi nekadar dogru bilmiyorum ama cidi sekilde iyi bir showman. Eyer google a fln bakarsan gorursun.,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 tamam onu dedım de hatta cok detaylı olmaa bıle ufak bı arastırma yaptım ama bekledıgımı bulamadım..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar