Diablo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 hadi ya liverpool elesin o zaman.liverpool a final garanti.şamp. maçlarını takip etmiyorum fazla manchester oynar o zaman finalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 tahminim tutacak bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: 1 milan 2 liverpool 1 roma 1 chelsea roma dışındakileri tutturduk bu da iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Roma'yı tutturamamak diğerlerinin toplam değerinden beter be. Adamlar yedi yedi :D Manchester şampiyon. Romaya 7 attık, Milan'a 3 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: chelsea-liverpool (2) bayern-manchester (2) demiştim bayern gitti.. çelsi-liverpool (2) milan-manchester(2) liverpool-manchester(2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Madcat ile aynı fikirdeyim. İnşallah Manchester götürecek kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Trasty üye § 04 Nisan 2007, Çarşamba - 01:57 [ güncelle ] [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Chelsea - Liverpool - Milan - Manchester Yarı final oynar (diye düşünüorum) Tahminlerim tutmuş .. Final : Chelsea - Manchester diyorum .. hayırlısı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Fakat.. Milan - Liverpool final oynarsa .. o zaman Ataturk Olimpiyat akıllara gelicek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar