spompas Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 80 lerin cizgi filmleri cok duygulandim sizle paylasim dedim... http://www.youtube.com/watch?v=kTwwbS1IXNo Bu arada Genki yi Captain Tsubasa gibi cizgi filmeri hatırlayan varmi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 en başta da direk damardan mask vermişler iyi olmuş gerisini izlemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 nası ya ben 86lıyım maskı nasıl hatırlıyom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 oha mask 96'da filan vardı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 tabi bir kere gösterilen bir çizgifilm birdaha gösterilmez diye bir şey yok:)onlar çıkış tarihleri herhalde.Ama epey tanıdık yüzler var.Görmek iyi oldu devamı da var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar