ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Neden! Bana Neden?! diye soruyorlar.. Neden özgürlüğünden ufak bir parça bile koparılsa elleri titrek bir uyuşturucu bağımlısına dönüşüyorsun? İnsanlar , insanlar diyorum , kendilerini gücün-paranın- o kadar etkisine kaptırmışlar ki.. Çalışmaktan aldıklarının ihtiyacına olan bağımlılıkları , kendilerine kalan bir parça özgürlükten korkmalarını o kadar sağlıyor ki , onu da yok etmek için kendilerini yok ediyorlar. Güce- paraya - yalnızca yaşamak için ihtiyacım var , daha fazlası özgürlüğümü düzecek. Özgürlükten tek bir parça alındığı zaman gerisi çorap söküğünden ibaret.. Özgürlük benim , kişiliğim , bütünlüğüm.. İşte bu yüzden diyorum , özgürlük benim için bu kadar önemli..
n3mrut Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Kaptırdık gidiyoruz.İş,güç,kariyer,para... 50 yaşına 40 yaşına geliyosun duruyosun bi " sittirrr ulann !" çekiyosun.. Hayatın zevklerinden keyiflerinden mahrum kalmayalım kendimizi yıpratmayalım herşey gelip geçici... Unutmayalım ; Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil,nefesinin kesildiği anların toplamı kadardır. [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 12:04 tarihinde, n3mrut tarafından güncellenmiştir ]
Villians Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 güzel bir konuya değinmişsin para sucks! ama malesef kullanıyoruz seviyoruz bağrımıza basıyoruz
Öne çıkan mesajlar