Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerelerdesiniz ?


Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Uzun süredir pve bazlı oynayıp hardcore raid yaptıktan sonra artık bıkmış durumdayım :) Bi pve serverda yada duruma göre pvp serverda karakter açmayı düşünüyorum mümkünse yeni bi serverda.Bloodelf açıp efendi efendi girip eğlenip çıkmak raid saatlerine göre günümü ayarlamadan wow oynamak istiorum :)
sizlerden pve serverında falan benim gibi baymış eğlenmek amaçlı oynayanlar var mı ? varsa serverınız nedir yada server tavsiyeniz belki yanınıza gelirim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

The Venture Co'da 70 orc hunterımla oynuyorum, ama şu aralar biraz baydım ve alt kasmaktayım, çok nadir giriyorum alt'a bazen roleplay falan yapıyorumda , roleplayerlar artık pek kalmadı gibi eski serverlarda. RPPVP olduğundanda gank yemeden kasmak nasıl olur bilemem, bayağı draenei ve blood elf olarak başlayanlar var, herhalde stranglethornda hillsbradde falan biraz cümbüş vardır yine... İstersen Sporeggar'ı önerebilirim, yeni açılan serverlardan biri ve pati/manda tayfasından insanlar var. Xunn'da yakın arkadaşım orada oynuyor ve söylediğine göre bayağı roleplayer oyuncular var... Ha tabi gank olayını takmam, ama hardcore oyuncu olmayacağım dersende bayağı adamakıllı türk oyuncu tayfası olarak (zaten çok kişi değiliz) Venture Co'da sana elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...