Darqainu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Uzun süredir pve bazlı oynayıp hardcore raid yaptıktan sonra artık bıkmış durumdayım :) Bi pve serverda yada duruma göre pvp serverda karakter açmayı düşünüyorum mümkünse yeni bi serverda.Bloodelf açıp efendi efendi girip eğlenip çıkmak raid saatlerine göre günümü ayarlamadan wow oynamak istiorum :) sizlerden pve serverında falan benim gibi baymış eğlenmek amaçlı oynayanlar var mı ? varsa serverınız nedir yada server tavsiyeniz belki yanınıza gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 The Venture Co'da 70 orc hunterımla oynuyorum, ama şu aralar biraz baydım ve alt kasmaktayım, çok nadir giriyorum alt'a bazen roleplay falan yapıyorumda , roleplayerlar artık pek kalmadı gibi eski serverlarda. RPPVP olduğundanda gank yemeden kasmak nasıl olur bilemem, bayağı draenei ve blood elf olarak başlayanlar var, herhalde stranglethornda hillsbradde falan biraz cümbüş vardır yine... İstersen Sporeggar'ı önerebilirim, yeni açılan serverlardan biri ve pati/manda tayfasından insanlar var. Xunn'da yakın arkadaşım orada oynuyor ve söylediğine göre bayağı roleplayer oyuncular var... Ha tabi gank olayını takmam, ama hardcore oyuncu olmayacağım dersende bayağı adamakıllı türk oyuncu tayfası olarak (zaten çok kişi değiliz) Venture Co'da sana elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 sporeggar da chrisenville (pati-manda, unuttum buradakini nickini), xunn, ben oynuyoruz. ben cok sık giremiyorum aslında, ama xunn no lifer, yardımcı olur sana. sporeggar rppvp, üstte belirtildi mi dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Yok belirtmedim :) Ama gerçekten Zaugna'ların yanına gidersen çok daha iyi olur, hem yeni server , roleplayer oyuncular daha çoğunlukta vs... Eski serverda başlamaktan pek bir hayır olacağını sanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 said: (pati-manda, unuttum buradakini nickini) Fin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 selam bende pve serverlerinden bayım raven holdt a girdim rppvp server. arkadaşlarla bi arada eğlence amaçlı oynuyoruz lvl bile kasmıyoruz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 sporeggar'a karakter açayım madem ben bu akşam bitane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Auchindoun var yeni açılanlardan. Lag falan durumu iyiydi, orayı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Xunn - Phaelas Fin - Chrisenville Fin'in arkadaşı - Bacus Ben - Khaldun Chemosh diye biri daha vardı da, hatırlayamadım simdi. /join manda yaparsan bir de girince, pek güzel olur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ya rp serverı olması korkuttu beni :) hellfire denen pve serverda da bi karakter açtım o yüzden kimseyi tanımıorum burda ama neblim öteki serverda heavy rp guildi kuralım oleyy die konuşuodu millet general chatte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Sporregar da bir alt actim bende 19 level Orc Rogue Dranka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 sporeggar da oynuyorum artık pek bi eğlendim şuana kadar böyle de devam eder sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 dath'remar'da oynuyorum level 60 hunter karakterimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar