Spidee Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 iTunes'un çeşitli özelliklerinden yararlanabilmek için bir iTunes Store accountuna ihtiyacım var; fakat iTunes Store'un Türkiye'ye desteği yok. Türkiye'den bir iTunes Store accountu edinmem için bir yol bilen, herhangi bir fikri olan var mı? Veya iTunes Store accountu olan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 tam hatırlamıyorumda kredi kartıyla ilgili bi durum degilmiydi o ? (yüklü degilde şu an bakamıyorum) store accountu için mutlaka kredi kartı istiyordu ülke vs farketmiyordu degişmiş olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 yok en başından beri Türkiye seçeneği yok malesef. Bende ilk aldığımda ipodu, hesap açmak için heveslenmiştim ama hevesim kursağımda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bi dk. beyler Mac PC aldığımızda itunes hesabı da alamıyor muyuz?Bu aralar almayı düşünüyorum da,sonra keleklere gelmeyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Faturayı yollayacak bir adres istiyor; ama Türkiye'yi kabul etmiyor adres olarak. Belki sadece bir adres sallarsam üye olabilirim de sonra sakata gelmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ben de şimdi üye olmayı deniyordum, kredi kartında adres sorarken türkiye olamıyor, paypal imi ekleyeyim bari dedim. orada da ülke uyuşmuyor dedi olmadı. napacaz yani, kullanamayacak mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 said: bi dk. beyler Mac PC aldığımızda itunes hesabı da alamıyor muyuz?Bu aralar almayı düşünüyorum da,sonra keleklere gelmeyelim.. yok yaw boyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Valla ben başka denizlere yelken açtım, çözüm bulamadım katiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar