Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Çin yapımıdır kendileri. Çocukluğunda sürekli ezilmiş babasını hiç görememiş anneside daha sorna hastalıktan kaybeden Yang Gore bir şekilde her ustadan eğitim almayı başarız. Sacret tomb'daki ustası dragon lady ile aşk yaşar. Babası hakkında gerçeği öğrenir. İlk etapta 26 bölüm olarak yapılan ve pek çok soru işareti ile biten bu yapım aslında bitiş yönünden bana göre çok güzeldi. Ama yapımcılar dayanamamış daha sorna bunun üstüne bir 14 bölüm daha yapmışlar. Sanırım cevaplanmayan şeyler bu 14 bölümde cevap buluyordur henüz elime geçmedi bunlar. Pek çok saçmalık olsada animeden çok çin dövüş filmi izliyor hissi versede fırsat bulursanız izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Torrent karsima ciktida nasildir bu,izleyen var mi baska, dosya boyutu biraz buyuk cekip cekmemekte kararsiz kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Live Actionıda vardır.İsteyenler D-addicts e bakabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 cince olmasi di$inda iyidir. izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 İlk bölümü çektim, ingilizce dublaj ve altyazılı. Çinceyi tercih ederim açıkcası , Mkv olmasına 300 küsür mb olmasına rağmen ikinci dil opsiyonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 İnternette Japonca dublajlı versiyonu da bulunabilir ama sadece hardsub'unu bulabildim onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bir garip bu seri ya,çizimler falan eski ama konusu izlettiriyor kendini. Uzun zamandır hiç bir anime falan sarmıyordu,bu sarmaya başladı,herhalde tam istediğim tip olduğu için,sıfırdan başla geliş kas kas kas über düber ol animesi.(Historys strongest disciple Kenichi gibi yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sonlara dogru biraz turk filmi havasi vermeye basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Türk Filmi havasını geçtim direk türk filmi olmuş sonları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar