Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Borisin masteri yenilip yakalanır yada ölür teslim olmaktansa Boris mastersiz kalınca dövüşmesinin anlamı kalmaz. Ama güzel geldi 4 bölüm birden. Bekliyoruz daha yeni bölümleri
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 310 310'a geldim şimdi.Apachai çıktı başrole şimdi.Seviyorum bu adamı ya.Her hareketi yerlere yatırıyor. http://img43.onemanga.com/mangas/00000056/000105342/03.jpg
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Touchimaru; imagine what will happen next!
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Off onlarca koymak istediğim sayfa var ama çok spoiler olur. Şimdilik en beğendiğimi koyayım buraya.
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Yetişti mi en son sayıya artık?Toplu çeviri olayı bitti mi:)
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Evet bitti. Haftalık çevirilere geçmesi lazım artık. Çok meşgul olduğum için ben stand-by gibi bir durumdayım doğrusu. Ne planlıyorlar filan bilmiyorum o yüzden.
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Haftalık olarak beklemek baya kötü ya ne güzel siteyi her açtığımda en az 1-2 bölüm okuyordum. Pfff.
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 317 de çıkmış bidahaki bölüm 24 aralık 1 hafta ara var pff.
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 o bir hafta aralığı kendime yediremeyip biraz başka şeylere bakarken wikiye gözüm takıldı. wiki said: Differences from Tatakae!! Ryōzanpaku The plot to the 5 volume monthly predecessor to the series was mostly the same, with a few major differences: * Shigure does not exist in the monthly version, and two of the masters are said to be away on a journey (the silhouette of one of them seems to be Shigure, though). There is also an implied sex scene between Nanjou Kisara and Takenouchi Ikki. Also, Akisame's age is said to be 28 instead of 38, but despite the 10 year age difference his looks are the same. * Kenichi and Miu do no attend the same high school. * Ba Sougetsu and Ikki Takeda both look completely different. Additionally, Takeda is named Takenouchi (竹ノ内, Takenouchi?) (possibly a parody of Ippo Makunouchi from Hajime no Ippo) and is the captain of the boxing team. Natsu Tanimoto is also instead named Natsu Sugimoto (杉本 夏, Sugimoto Natsu?). * The group Kenichi battles against is named Snake (スネイク, Snake?) and is headed by three main members: Shōgo Furukawa (吉川 将吾, Furukawa Shōgo?) (Top One), Natsu Sugimoto/Hermit (Top Two), and Kisara Nanjō (Top Three). The three of them later appeared in Kenichi as members of Ragnarok (Furukawa appeared as Berserker). Ragnarok was used as the name of Snake's rival group. * The original Hermit looked exactly like the new Takeda, still however clothed in the same Hermit outfit. * Ryōzanpaku Master Differences: Shio Sakaki was build much slimmer than in the spinoff, Apachai Hopachai was fashioned in the same clothes, with hair resembling Guile from Street Fighter, Shigure Kosaka is fashioned in more of a sterotypical ninja suit, Elder resembled a more feeble old man fashioned in a suit similar to that of the captains in Bleach, Ma Kensei had the same outfit without his signature hat and a yin yang symbol on his shoulders, and Akisame Koetsuji had shorter hair. Aslında ilginç olur kaptan kıyafetli elder.
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bence kenichi gene gg.Sonra cehennemi bu dünyada göreceği bir training sezonu:)
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Kesinlikle art sayfalara düşmemesi gereken bir başlık. Özelliklede 319 çıkmışken. 319 Hehe takeda miu ya açılacak. Kenichi için kopma noktasıdır. Bence sonunda sadece seni ciddileştirmek için söyledim gibi bişi çıkacak olsada vardır bir doğruluk payı.
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Takeda eliyle verdi maçı.Miunun adı geçtiyse olay başka,hastanelik olacak.Miu için yomi liderini indirdi kenichi o yüzden takeda gg üzüldüm onun için:D
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 320 çok uzadı bu iş ve bu kadar abartmaları olmadı.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 320 aksine sonunda ohh be ..takeda ya sağlam bi buff gelmiş
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Valla takedayı severim aslında.Bana saçma geldi onun da Ryuusei sekkuken benzeri bişey açması.Masteri elder değil sonuçta.Elderin gizli hareketleriden birini yapıyor ve bunu elde etmesi öyle kolay olmadı. Moubyoushiyi de taklit etti.Nereye kadar taklit gidecek bakalım.Kenichi yenicek zaten ortada miunun adı geçti.Ama uzadı yani öyle diğer rakipleri gibi heyecanla beklemiyor insan.
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Takeda'nın Ryuusei sekkuken açması direk saçmalık olmuş bence.Yani tamam boksör,yumruğun sitilini anladı taklit ediyor dersin ama Ryuusei sekkukenin alakası yok olayla.Kenichi o kadar çalıştı seikkuken öğrenecem diye,daha sonra bi o kadar daha dayak yedi Ryuusei için, takeda bir döğüşte birde sırf izlediklerinden lök diye taklit ediyor.Yani tmm düz bir yumruğu taklite eyvallah ama...
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 321 mal Takeda ölüyordu az daha.Olay yaratacaz diye overpowered oldu.Yani salsan ortalığa yomiyi temizleyecek nerdeyse.
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ya mantıklı olan kenichinin kazanması zaten.Aslında Kenichi'nin yerde süpürge yapması lazımdı Takeda'yı yani ben hala saçma buluyorum herif sei diye yüksek lvl sei tekniğini öyle lak diye açmasını 1.seviyesinde kalsa dahi. Ölüyodu ama hakkaten.Bakalım ne olacak Takeda'nın hocasının bıyığına
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 çok geri kalmış bisürü olay oldu cık cık cık.
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ma vs laugthingfist yay.
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 327 Kensei bunu döver ya bu yaminin en güçsüzlerinden olması lazım. Kung fu bu boru değil ezmesi lazım lucha libreyi.
Öne çıkan mesajlar