Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Kenichi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ya acıların çocuğu tiribine çok fazla giriyor Kenichi.Seri hep kendini tekrar döner farklı plotlarla eğer böyle olursa."Biri döver kenichi ağlar,güçlenir gider döver..." Ama genede memnunum seriden o ayrı :)

Mesaj tarihi:

Fortuna valla ben de katılıyorum sana.Ama dragonfire demişti biz onu bu tırsak haliyle sevdik diye gerçekten de bu haliyle sevmiştik.Hani biraz daha kendine güvense istiyorum ben de.
Daha önce biriyle dövüşürken hiç ölmemişdi.(lol apachai hariç)
Nasıl bi tepki verecek merak ediyorum daha mı gaza gelecek yoksa isyanım var bıraktım bu işleri mi diyecek.
Bir de bu işin içine masterlar girdi.Adamların dövüşünü okurken ekranın içine girdim ne çizmişler öyle diye:)

Mesaj tarihi:

Süperdi elder ne verdi acaba kenichiye miu nun fotoları olabilirmi <3 birde shigure süper karakter ya. Ama o yomiyi sevmedim ben pek. Azcık kenshinden çıkma gibi. Birde Shigure sadece bir kız ise Musashi newbie miş peh.

Mesaj tarihi:

Elderin verdiği şeyi ben de merak ettim.Böyle sarılı olduğuna göre keskin birşey olabilir mi?Ya da nuncaku(nasıl yazılıyor bu haha).Belki de böyle korumalıklı ceket vs bişey olabilir.
Aslında bunların hiç birinin olmaması daha büyük olasılık absürd bişey çıkacak kesin.

Mesaj tarihi:

how to become .... kitaplarını masterlar sevmiyormuş.Görürlerse öldürürler beni diyordu ya hatta yedi bi keresinde o kitabı,midesine oturdu:)
Shigureyi ben de çok seviyorum.Valla beni öldürmeyeceğini bilsem öle bi hatun alırım kendime.Faşon dezaynır diyişi bile güzel.

Mesaj tarihi:
ssj4songoku said:
[spo=Elder'ın verdiği şey ile ilgili çok küçük spoiler.]

*Elder'ın oğluna ait.
*Kitap filan değil.
*Vücuda takılıyor.

[/spo]

Elderin oğkunun şeysi işte :P ying yang broşudur belki ne bilim =)

Mesaj tarihi:
Nasıl bayram yaparım tekrar çekilse.Ama sanırım mali açıdan anime studyoları pek iyi durumda değiller.
Yeni sezonda beklediğimiz animelerin bir kaçı gelmedi.
Bu sadece gonzoya mı özel bilmiyorum. Alive vardı dört gözle bekliyordum ama 2009 a ertelemişler .
Mesaj tarihi:

İyi ki Racheal falan var ortamda yoksa öldüydü kızlar.Racheali sevdim ben ya.Biraz dediğiniz gibi ilgi manyağı(başka bişi demeyeyim) ama işi güzel yapan da o.
http://img43.onemanga.com/mangas/00000056/000087902/09.jpg

• Yeni Oluştur...