Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya ben reklam yapıyormuş gibi olucam da;

Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

hepsi çok iyi

en çok orclu olanı beğendim :)[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

CIzimler gercekten etkileyici, ozellikle en bastaki el cizimi ve renkli olan cizimlerine fektleri renklendirmesi cok guzel olmus.

BIr kac ufak noktaya deginicem, simdiden yeni acilmisken forumlar bilinsin de genel olarak.
Reklam yapiyormus gibi olmuyorsun, sonucta oraya koydugun resimleri bir daha teker teker bize host etmek yerine o sitenin de haklarini kendi haklarini da koruyarak bize adresi veriyorsun.
Ancak direk senin galerine [url] kodlari ile link verseydin cok daha rahat olurdu.
Neyse, reklam yapmiyorsun, icin rahat olsun :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

walla çok güzel
çok büyük potansiyel görüorum sende :p
2. we 6. yı(renkli olanlar) nasıl çizdin anlamadım ama
2 si de herhangi bir frp kitabına kapak olacak nitelikte.
yani çok daha boktan kitap kapakları gördüm ben ehhe.
süperler.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimi kandırmış olsa idim Cizgifilm bölümünde değil şu an kaldırım bölümünde olurdum orda bulunan çizgilerin çoğu cover dır hah bunu LL dekiler anladı sizler anlamadı iseniz yok ayıp değil mi yaptığın mantalitesinde daha da takılmaya devam ediniz fakat çoğu ordaki çizim coverdır ama yakında yapıcağımız çizgifilm in çizimlerini koydugumda benden özür yerine sadece doğru olanın burda yazılanlardan ibaret olduğunu anlayıp susucağınızı şimdiden görebiliyorum...

Saygılarımla Soulbringer[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Sosyal ağlarda paylaş

hmm peki cover ne demek, cizer jargonundan haberi olmayan bana aciklar misin? cover eger bildigim anlamina gerekiyorsa baskasinin yarattigi birseyi, yaratana da credit vererek yeniden yapmak.
peki sen bu resmi yeniden yaptiysan nasil oluyor da piksel piksel aynisi? ya da herhangi bir sekilde senin uretiminse piksel piksel orjinaliyle ayni olduktan sonra ne anladim ben bu isten?

kaldi ki cover dedigin seyden olsa bile bunu belirtmen gerekmez mi ki `benim cizimim bunlar` diye koyarken?
Sosyal ağlarda paylaş

sıkılmana gerek yok dark, çizer jargonunda da "cover" diye bişi yok. benzer şeyler var:
modifiye: resmin üstünde değişiklik yaparak bir yenilik ve yorum getirme
esinlenme: bir resimden etkilenerek bener konseptte yeni bir eser üretme
reprodüksiyon: bir resmin aynısını tekrar yapmaya çalışma
çalma: bir resmi benim diye tanıtma[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh onların orc değil de goblin oluşuna sevindim hehe orc gibi kuvvetli , savaşçı ruhlu gözükmüyorlardı

ayrıyetten çalıntı resimlerle çok komik bi duruma düşmüş olmana rağmen nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsun hayret ettim , lost library gibi bi siteyi de kirletmişsin heh..[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

aslında zaten konu başlığı bile ezik. reklam yapmış gibi olcamda.. ne alakası varki. burda insanlar çalışmalarını veya begendikleri çalışmaları koyuyorlar. ama ancak reklam kaygısı bir adam reklamımı yapmış gibi olcam ama yapmadım yani bakın gibi saçma bi topic acabilir :)) niye raklamını yapmış gibi olasınki bunu yapmayı düşünmüosan ...:)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...