Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Şu sıralarda TRT1 de oynanıyor. birazdan ilk devre bitecek. 4-1 n.u önde götürüyor. sanırım 5 de devre 10 da biter olarak anlasmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 hehhee gol atanda kaleye mi geciyor?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 iyi bari allahtan fener çıkmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 valla alkmaar da öyle bir defansif anlayıs var ki evlere şenlik pati futbol takımı çıkarsak atarız gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 4-2 bitti allahım nasıl yenemedik biz bu takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mille fener-az maçlarını izle, neden yenemediğinizi anlarsınız :D dur izlemene gerek yok ben cevabını vereyim KING ARTHUR ZICO ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 AZ turu geçer. aha buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 geçemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Az bu defansla zor biraz evindede gol yicektir az 3-4 gol atabilicenide sanmıorum newcastle a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 AZ geçer turu.newcastle takım değil bizim maçta gördük.he burdan biz newcastledan iyi oynadıkta yenildik.alkmaar bizden iyi oynadı çıktı otomatik öbürü bunu yener eder filan anlamayın o anlamda demiyorum.azimli takımdır AZ.direktör verdimi motiveyi bastımı gaza kimse tutamaz AZ yi aslında.ben uefa şampiyonluğu bile bekliyorum o takımdan.defansı hallederler 2. maça [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 10:01 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Dakika 12 AZ Alkmaar 0 - 0 Newcastle U. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 valla çakta AZ dakika 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Newcastle turu geçer kafa yormayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 2 oldu.ne diyeyim ya.kral ettiler şu rezil takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 tebrikler az takımına ne diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Az alkmaar yuhh diyorum,bir Fenerli olarakta helal diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 kupayi alsinda bari sampiyona elendik deriz ilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 öeh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Ehehe helal olsun adamlara, 4 yiyip 2 atıp geçiyolar ya turu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 alkmaar ın en olumlu yönü adamlar alısmıs zaten cok gol yeriz diyip morallerini bozmuyorlar. atabildigimiz kadar atalım modunda devam ediyorlar maça. bu sayede de elediler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 şöyle final falanda oynasınlarda türkiyede çok konuşmasınlar '' elendiğiniz takıma baaak AZ ahahahah '' repkliklerinden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 adamlar her sene uefa kupasını alsalar nolacak ki , fener bu takıma elendi, bu değişmeyecek bir sonuç, hemde kendi hataları yüzünden elendi, var mı başka açıklaması ? yok eee devam o zaman avutmaya :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 said: 2 oldu.ne diyeyim ya.kral ettiler şu rezil takımı kralmı etmişler.hiçbi takımda olmayan motivasyon ve disiplin var o takımda be.azme bak takımdaki yediler yediler çıktılar.final bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 said: şöyle final falanda oynasınlarda türkiyede çok konuşmasınlar '' elendiğiniz takıma baaak AZ ahahahah '' repkliklerinden nefret ediyorum. bu repliği genelde fenerli arkadaşlarım yaptı benim gerçekten de fenerin eleyemeyeceği bir takım değildi kupayı da sevilla alır bence. gerçi adamlar ispanyayı götürüolar uefayı sallayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 seville kalecinin 90 da attıgı golle macı uzatıp shaktarı zor eledi. ispanyayıda uefayıda alamazlar bu sezon diye düşünüyorum ben. kedi her zaman ciğer yemez =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar