Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newcastle Unt. - Az Alkmaar Uefa Kupası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AZ geçer turu.newcastle takım değil bizim maçta gördük.he burdan biz newcastledan iyi oynadıkta yenildik.alkmaar bizden iyi oynadı çıktı otomatik öbürü bunu yener eder filan anlamayın o anlamda demiyorum.azimli takımdır AZ.direktör verdimi motiveyi bastımı gaza kimse tutamaz AZ yi aslında.ben uefa şampiyonluğu bile bekliyorum o takımdan.defansı hallederler 2. maça

[ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 10:01 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
  • Admin
Mesaj tarihi:
alkmaar ın en olumlu yönü adamlar alısmıs zaten cok gol yeriz diyip morallerini bozmuyorlar. atabildigimiz kadar atalım modunda devam ediyorlar maça. bu sayede de elediler işte.
Mesaj tarihi:
şöyle final falanda oynasınlarda türkiyede çok konuşmasınlar '' elendiğiniz takıma baaak AZ ahahahah '' repkliklerinden nefret ediyorum.
Mesaj tarihi:
adamlar her sene uefa kupasını alsalar nolacak ki , fener bu takıma elendi, bu değişmeyecek bir sonuç, hemde kendi hataları yüzünden elendi, var mı başka açıklaması ? yok eee devam o zaman avutmaya :=)
Mesaj tarihi:
said:
2 oldu.ne diyeyim ya.kral ettiler şu rezil takımı
kralmı etmişler.hiçbi takımda olmayan motivasyon ve disiplin var o takımda be.azme bak takımdaki yediler yediler çıktılar.final bekliyorum ben
Mesaj tarihi:
said:
şöyle final falanda oynasınlarda türkiyede çok konuşmasınlar '' elendiğiniz takıma baaak AZ ahahahah '' repkliklerinden nefret ediyorum.

bu repliği genelde fenerli arkadaşlarım yaptı benim gerçekten de fenerin eleyemeyeceği bir takım değildi

kupayı da sevilla alır bence. gerçi adamlar ispanyayı götürüolar uefayı sallayabilirler
Mesaj tarihi:
seville kalecinin 90 da attıgı golle macı uzatıp shaktarı zor eledi. ispanyayıda uefayıda alamazlar bu sezon diye düşünüyorum ben.
kedi her zaman ciğer yemez =P
  • Yeni Oluştur...