BlaCk Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 yapan varsa görmedim tenyalar bagırsakta yaşar bagırmasakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 boy 1.70 80 kg su içsem yarıyo [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 23:38 tarihinde, _AvengeR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 1.75 90 kilo banada bi diyet yazıverin. ps:başladım gün itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Tavsiyem Adanaya gelmenizdir. Burada tenya morbid obez olup kalp yetmezliğinden ölür, ilaçla falan uğraşmayın, doğal yöntem kullanın. Şırdan rulaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Tıpta devrim olur heralde tenyayı obeziteden öldürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Şöyle diyeyim ben her gidişimde on kiloya yakın alıyorum. Bunun için bir ay yeterli. Diyeti de aşağı yazayım: -Sabah kahvaltısında 4 yengen, 1 muzlu süt -Öğle yemeği 2-3 porsiyon kebap, sınırsız meze -İkindide sınırsız ciğer -Akşam yemeğinde 2-3 porsiyon kebap, sınırsız meze Tabi diyet kişiye özel olmalı. Burada esas amaç her öğünde kantarın topuzunu kaçırmak. Ölçümüzse şu: Her öğünde bünyenin kaldırabileceği son sınıra değin yemek. Yemek bittiğinde karnınıza koca bir taş oturmuş gibi oluyor ve yerinizden yarım saat kadar kalkamıyor, kalkınca da zorlukla yürüyebiliyorsanız tamamdır. Unutmadan tatlılara değineyim. Buradada aynı ölçüt söz konusu. Sınıra geldiğinizde zaten anlarsınız, yeterince yediğinizde vücut isyan eder. Adeta "Yeter abicim, daha kaldıramayacağım bu kadar şekeri. Allahını seversen daha yeme. Bak kör mör olursun." diye bağırır. Öğünlerin ardından önerdiğim egzersiz de deliksiz bir uyku. Zaten bu kadar yiyince üstünüzü değiştirmeye bile gücünüz kalmaz. Kendinizi kanepeye bırakın, sızın. Eh, böyle bir diyetle de tenyaya damar tıkanıklığı, kalp yetmezliği gibi hastalıkların dadanması oldukça normaldir. Beslenme Uzmanı Kender Saraç [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 11:01 tarihinde, acgur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 İlacımın son tabletlerini almış bulunmaktayım. Senin o diyeti yazın yapabilirm heralde bitek. Zaten uykuya yatkın bir insan olarak fırsat arıorm güneşin altında bayılıorm. Bu hafta kilo aldım galiba tartı da doğrular gibi. Yalnız şöyle bir durum var akşam yatıorm 63.8 sabah kalkıorm 62.5.. acaba uykumda geziyor olabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 kahvaltı yaptıktan sonra tartıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 sabah akşam kebap yenmez dogru duzgun diet tarifi istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Ya hakkaten napıo bu tenya ne yaparak benm kilo almamamı sağlıyor? bi de bu ilacı(kontil) aldıktan sonra çok afedersiniz bi sıcak bi deişik kıvamda içerde pişiriomym yaratığı napıosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar