Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilo poroblemi

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Şöyle diyeyim ben her gidişimde on kiloya yakın alıyorum. Bunun için bir ay yeterli. Diyeti de aşağı yazayım:

-Sabah kahvaltısında 4 yengen, 1 muzlu süt
-Öğle yemeği 2-3 porsiyon kebap, sınırsız meze
-İkindide sınırsız ciğer
-Akşam yemeğinde 2-3 porsiyon kebap, sınırsız meze

Tabi diyet kişiye özel olmalı. Burada esas amaç her öğünde kantarın topuzunu kaçırmak. Ölçümüzse şu: Her öğünde bünyenin kaldırabileceği son sınıra değin yemek. Yemek bittiğinde karnınıza koca bir taş oturmuş gibi oluyor ve yerinizden yarım saat kadar kalkamıyor, kalkınca da zorlukla yürüyebiliyorsanız tamamdır.

Unutmadan tatlılara değineyim. Buradada aynı ölçüt söz konusu. Sınıra geldiğinizde zaten anlarsınız, yeterince yediğinizde vücut isyan eder. Adeta "Yeter abicim, daha kaldıramayacağım bu kadar şekeri. Allahını seversen daha yeme. Bak kör mör olursun." diye bağırır.

Öğünlerin ardından önerdiğim egzersiz de deliksiz bir uyku. Zaten bu kadar yiyince üstünüzü değiştirmeye bile gücünüz kalmaz. Kendinizi kanepeye bırakın, sızın.

Eh, böyle bir diyetle de tenyaya damar tıkanıklığı, kalp yetmezliği gibi hastalıkların dadanması oldukça normaldir.

Beslenme Uzmanı
Kender Saraç

[ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 11:01 tarihinde, acgur tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İlacımın son tabletlerini almış bulunmaktayım. Senin o diyeti yazın yapabilirm heralde bitek. Zaten uykuya yatkın bir insan olarak fırsat arıorm güneşin altında bayılıorm. Bu hafta kilo aldım galiba tartı da doğrular gibi. Yalnız şöyle bir durum var akşam yatıorm 63.8 sabah kalkıorm 62.5.. acaba uykumda geziyor olabilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...