Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Threshold

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Amerikanın en büyük uzaylı istila/irtibat teorisi sanırım. Birde bu teori gerçekleşirse?
İşin içine yine UFO FBI falan giriyor ama bu sefer bir mullder yada sculy yok.
Buna benzer bir filmde vardı. Yanlış hatırlamıyorsam Sharon Stone, Anthony Hopkins ve bir kaç kişi daha vardı filmde. Çok benzer hatta aynı bile diyebilirim nerdeyse. Filmin adıda küre yada öyle bişeydi. Filmde bir deniz altının içinde mükemmel bir küre vardı ve ona bakanlar kafayı yiyordu falan. Neyse işte bunun dizi versiyonu buda. Diziyi ilk izlemeye başladığınızda karşınıza ilk çıkan kişi Lost Ethan(yada artık nasıl yazılıyorsa). Sonra amerikanlılar tanımlanamayan bir cisim tespit ediyorlar ve bilim adamlarını toplayıp gemiye yolluyorlar. Gemideki tüm haşaratlar ve tüm elektronik sistemlerde benzer bir imge görülüyor.
Ahanda bu şekil işte
[spo] [/spo]
İlk 2 bölümünü izledim şimdilik idare eder gibi duruyor ama mutlaka beğenen çıkacaktır. Özellikle Ufo allien falan seviyorsanız izleyin. Ben supernatural i tercih ederim şahsen.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu dizinin bitmeden bitirildiğini biliyorsunuzdur umarım.
10 bölüm sonunda reytingsizlikten kaldırılacağı açıklandı, 3 bölüm daha yayınlanıp kaldırıldı. Hiç yayınlanmamış bir 14. bölüm olduğu söyleniyor, ama bilinmez.
Bence sonu olmayan kitabı okumak gibi bir duruma düşmeyin.

(Hani ben izledim bu diziyi, oradan biliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...