ExhaulteD Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Domuz etinin islamda haram olmasinin nedeni ne ensest iliski nede kendi pisliklerini yemeleri. Mantikli bir aciklamasi yoktur olamazda Allah yasaklamis bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Allah sana kendini camdan asagi at dese atacak misin? Ilkokul ogretmenimin kulaklari cinlasin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ExhaulteD, lütfen fıkıh nedir, niye vardır kısaca bir araştırıp öyle gelir misin? Yani İslam'da mantık olmaz diye sen iddia edip duruyorsun; ama tabii mantık yürütmeden önce birazda bilgi sahibi olmak gerekir. Senin söylemeye çalıştığın şeyi şu şekilde kısaca bağlayayım ben: Mantık ararsın İslam'ın hükümlerinde, bulabildiğini bulursun bulamıyorsan zaten Müslüman olarak o hükümlere uymak senin görevin. Bana mantıksız geldi ben yapmam bunu diye birşeyden bahsetmiyoruz. Domuz etine gelince, doğası itibariyle pis bir hayvan. Eti fazla yağlı, normalden fazla nitrit içerir. Ya bu pis eti temiz yemek için çok yüksek ısılarda pişirip kimyasal yollardan nitrozamin elde edip kanser olursun ya da az pişirip götünde barsağında biletsiz yolcularla gezersin. Mantığı bu, bu mantık olmasaydı gene domuz eti yemezdi Müslümanım diyen adam. Ayrıca domuz eti sektörüyle ilgili bir başka bildiğim husus: Adamlar düzgün! et elde etmek için genetikten tut, kesilen etin radyasyon altında dezenfekte edilmesine kadar envai çeşit iş peşinde koşuyorlar. Domuz eti makbul bir et değil kısaca; at,ayı, kurt, tilki vs etiyle birdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 @nileppezdel sorunun bircok cevabi var. en basiti muslumanlara gore 3 dininde ilahi din oldugu ama hiristiyanligin ve yahudigin degistirilmis olmasi. ikincisi ise yahudilerde de domuz etinin yasak olmasi. [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 08:58 tarihinde, Fable tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar