Jester Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 biri bunun eline kırmızı kılıç verenzi..[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Alanzi: www.geocities.com/hebelegebele/kirmizi.jpg[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ilk kez sana saolanzi[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar