Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Pazardaki fiyatlar son 2 gün içinde hayvani bi düşüşe girdi,dupe bitti galiba:)), kıyıda köşede yastık altında gb saklayanlar köşe olcak gene bizde herzamanki gibi ... alacaz:), bakalım gene pazar taban yapınca anında dupe patlıcakmı gene aynısı olursa bu sefer kesin bu işin altında K2 nin bizzat kendisi olduğunu kanıtlıcak.
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Yaklaşık bi 200 Gb kadar köşede bıraktım bakalım iyi yaptım kötümü...
axy_seytan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ya beyler zaten her işin ucunda kII network var ankarada gb satan bi kafeyle konuştum koskoca adam karşımda biz VIP kafeyiz dedi ve her şeyi kII networkle bağlantılı yapıyoruz diyor.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ben şöle bişey duymuştum ne kadra doğru bilmiyorum bu gb satanların hepsi 1 kişiden aliyomuş o adamda gm tools diye bi program kullanıyomuş k2 çalişanlarından 1inden yüklü bi miktar karşiliğinda almış,doğrumudur bilemem.
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 KII nin yakında mafya bağlantıları ortaya çıkar. Çok kirli satış politikaları var. Beleş Cs vari, wow vari oyunlar geliştiriyorlar. Hedefledikleri kitle ise malum. Vip cafeymiş, doğrudur inanırım KII firmasından kötü kokular geliyor burnuma benim.
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hala Letterda 9999 bus bes rebirth scroll saklayanlar war biraz daha beklerseniz tam olarak fiyatlar düşer md8leri pazarda görürsünüz artık :D
Öne çıkan mesajlar