OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 internetten bi kac tane ayni sarkidan indirmisim dinliyodum oylesine bi baktim bunlardan birinde arkada bi yerde ezan sesi var! aranizda anathema manyagi olan cok var biliyorum buna dikkat ettiniz mi? yani sanki birisi uzaktan ezan okuyomush gibi geldi bana..[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Evet.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Simdi arastirdim eksi sozluk de de yazmislar, o ezan deil, sela imis, cua namazina cagri hesabiymis, ezana benzemiyodu zaten :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yok ya bariz ezan abi walla hic anlamiorum o islerden ben babama soriyim en iyisi :D[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yalnz şarkının kendisi direk miker atar adamı bunalm adamlar ya[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Sela ayni zamanda birisi oldugu zamanda verilir. Sarkidaki olay o zaten, son dilek olarak olmeyi istiyor ve oluyor, ardindan ona sela veriyorlar...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 OutTrader hem hic anlamiyorum o islerdne diyip hem de ezan olmasi lazim diye nasil iddia edebiliyosun, sasirdim valla :) Bitch of sen de imzani kisaltabilirsen goz zevkimize uygun olacak mumkunse gratz smiley ini kullanma[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 her dying wish te var mı yoksa sadece senin çektiğinde mi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Hepsinde olmasi lazim. Bende orginal albumu var ordada sarkida sela geciyor...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 biri bana mı seslendi ?? ben de dinle çok alakasız biri olsam da madem herkeş fikrini sölemiş ben sela olduunu iddia ediorum[ne ola ki acep??][hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Eheh ben anneanneme dinlettim "sela bu" dedi. Oyledir o zaman, Haci kadin bilmicek mi? :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 KHaron olayi cozmus abi...[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 dinliyorum şu an .. şarkı bitiyo bişiy duyabilmiş değilim sizin dediğiniz türden ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 jankis 06:22 sirasinda calan bass a gec, o sirada giriyo sesler, sonra elektro katiliyo zaten[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bendeki sarki 8:11 lik, ve su bahsi gecen yer 6. dakikadan itirabaren gitar la birlikte belirgin bicimde duyulmaya baslaniyor. Edit: lol ben mesaji yazip yollayana kadar, volfied yollamis bile... erken yasta unutkanlik basladi iyi mi? :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 11 August 2003 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ahah duydum[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 evet var sela. sela cuma günleri cuma namazıan 1 saat kala okunur yaklaşık. birde bir ölü olduğu zaman okunur başlangıç olarakta benzediği için ezana karıştırmış olabilir arkadaşlar. yalnız bu adamlar gerçekten doğu kültürünü acayip araştıran adamlar. hele o cavanagh yokmu yani adam bi dönem fas malezya mısır gezmiş yani. bayağıda başarılı ezgiler var zaten.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 O bass bolumunde super girmiş orasi Anathema manyak ya :) Baya once dinlediğimde cok etkilenmiştim ondan...[hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar