DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 şimdi misal opeth - windowpane ya da anathema - one last goodbye gbi hafif akustik denilebilcek parçalar söylerseniz hoş olur.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Opeth'in butun Damnation albumu mesela simdi caaat aklima geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Bura heralde isini gorur...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 saolun işin komiği threadde yazan şarkıların hepsi ben de war vaktinde dinlemişim ama okadar düzensiz ve çok mp3 war ki bulamadım..sayenizde kawuştuk birbirimize.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 katatonia dene bence[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Radiohead-fake plastic trees Radiohead-karma police Radiohead-high and dry Travis-sing Mavi Sakal-ben kimleyim Staind-outside,It's been avile(hemen hemen her şarkısında duyabilirsin akustik gitar) Ayrıca unplugged albümleride edinebilirsin(nirvana,lenny kravitz falan iyiydi baya)[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar