Wispy Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Uzun zamandır kafa patlatıyorum bu konuda ama bir çözüme ulaşamadım belki rogue bilgisi daha derin biri yardımcı olabilir. Statlarımı söyleyeyim bir fikir oluşturması itibariyle 20.46% crit, 86 hit rating ( az farkındayım ) 1390 da AP var ama Head, Cloak, Robe, Legs, Boots ve Offhand enchantlarını yapmadım daha istediğim itemların düşmesini bekliyorum. Pvp yapmaktan çok hoşlanmıyorum o yüzden genelde 5man, heroic ve ileride raidlere başlangıç için düşünelim. Dagger da düşünmüyorum, sword fist ya da mace tercihen Şu anda Main Handde: Drakefist Hammer, http://www.wowhead.com/?item=28437 Bunu da kolay kolay bırakmayı istemiyorum açıkçası sırf bunun için herbalism bırakıp miningsiz blacksmith kastım, hala giren ore masrafları çıkmadı. Off Hand alternatifleri: -Vindicators Brand: http://www.wowhead.com/?item=29124 Bu nasıl olur bilmiyorum çok yavaş sanki offhand için MH için de daha kötü mace den, Combat Potency de çok proclamayıcak energy regen olarak. Bunu MH e atıp OH e Fireguard http://www.wowhead.com/?item=28425 alabilirim o nasıl olur - Runic Hammer, http://www.wowhead.com/?item=23544 bu da yine yavaş gibi geldi OH için ama bilemiyorum. - Blackout Truncheon http://www.wowhead.com/?item=27901 1.50 hız, haste proc, socketler falan buna daha kanım ısındı sanki. Combat Sword daha iyi büyük ihtimalle PVE için ama Drakefist Hammer da Vindicator dan iyi, upgrade li hali çok daha iyi Bir de Combat Potency le hızlı OH ler önem kazandı sanki, yoksa yavaş ama çok vuran bir OH daha mı iyi yine. Özetlemek gerekirse Drakefist Hammer+Vindicators Brand Drakefist Hammer+Blackout Truncheon Drakefist Hammer+Runic Hammer Vindicator's Brand+Fireguard Bunlardan hangi kombinasyon daha iyi diye düşünüyorsunuz. Şimdiden çok teşekkürler [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 19:21 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Şukadar diyim; sword spec combat build şaşmıcaksın pve istiyorsan dps meterda fark yaratmaya başlarsın npcleri iyi tanıdıkca.Ap build set yapıcaksın itemlar için erken ben bile tam olarak birşey sölemek istemiyorum ama seçimlerin yerinde rog rare setden 2 part birleştirmeyide unutma yinede her an fikrin değişir rep reward kasmayı bırakıp drop peşine düşersin. //cute [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 19:29 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Bi kere Combat Potency'e kadar inip te Offhand'e yavaş bişi almak olmaz tabii ki. İlla Drakefist Hammer Mh de olucak diyorsan da ya Blackout Turcheon u alıcaksın ya da Black Morass tan kendine bi Latros (1.4 speed ) kapıcaksın. Latros mace değil , zaten raidlerde ki çoğu moblar mace spec'in stunına immune olucak, mace spec'in verdiği skill'i de feda edivericeksin. Ama nolcak çeviriveririm swordsmith'e diyorsan, Vindicator's + Fireguard da pek bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 mace spec feda falan olmuo pve icin 10 skill verio pvp icin stun verio 5 talentla 7 talent işi görü ki daha hoş oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 drakefist ve fireguardı aynı anda alamazsın bırı master swordsmith diğeri master macesmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical_Ed Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Dagger düşünmüyorum demişsin. Benim tavsiyem, daha iyi gear toplayana kadar (özellikle o crit. chance ile) dagger olmayı düşünürsen pek kötü olmaz. Eğer "karazhan yapmıyorum, emerald ripper/malchazeen olmadan, niye dagger build oynıyım" dersende, keepers of the time, exalted reward, riftmaker ı tavsiye ederim. Ayrıca belirtmeden geçemicem. Eğer amacın high-end instance larda dps'inin iyi olmasısysa, zaten combat daggerdan daha iyisini bulamazsın. http://www.wowhead.com/?talent=w0tsoLZheVboEz0MMotV Buda talent tavsiyesi olsun. Bol şans :P [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 16:42 tarihinde, Radical_Ed tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Aldım Vindicator's Brand i offhande de Fireguard Combat Swords takılıyorum 5 manlerde bayağı iyi ama malesef imp sap aldığım için 7 talent boşa gidiyor tabii dps açısından o yüzden tam performans görmek mümkün olmadı. 150 kusur hit 23% de crit oldu bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 2 tane combat rogue girdi geçen arenada hiçbirşey yapamadan öldüm 11k hp ve shaman arkadaşla oha arkadaş bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Haha harbi 2 tane adrenaline rush açmış rogue aynı target'a dalarsa heal fln yetmez ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Heroic yapıcam improved sap'im de olsun diyosan bence multitate git... Sword/Mace/Fist olup da improved sap vermek harbi 5 tane talent'ı çöpe atmak gibi bişey.. Hemorrhage'in tbc'deki dps'si hakkında bi fikrim yok ama oynaması çok zevkliydi.. Hem elindeki mace'i kullanmak hem de improved sap gitmek istiyosan tercih edebilirsin.. ama dediğim gibi dps'sini bilmiyorum dene ve gör :) (30/0/31) Ama kesinlikle daha fazla hit toplaman lazım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Spark&Death kesinlikle katılıyorum, combat rogue gerçekten çok çok iyi arenada sadece preperation u özlüyorum. Imp Kick Imp Sprint de aldım öyle 3.5k ambush falan olmuyor belki ama casterlara çok etkili 1k-1.1k critliyor sinisterlar, imp sprint mage hunter ve her türlü snare e dayalı classın katili. Arkamda bir healer olduğu zaman bladeflury adrenaline rush ve trinketle gerçekten çok ilginç şeyler oluyor arenada : ) Hit konusuna gelince, şu anda 160 oldu hit rating 5 de talentlerden geliyor 15% demek. Head enchant duruyor, 3-4 tane itemla 200 ü geçiyor hit o da aşağı yukarı 18% falan demek 20 nin üstü zaten ancak tier3 tier4 falan la mümkün ya da çok AP den critten fedakarlık yapmak lazım. Mutiliate iyi güzel buid ama imp sap la onun da dps i yamuluyor malesef çünkü mutiliate alsam zaten crit düşük olduğu için mutiliate/combat gitmek daha mantıklı sanırım o da mümkün olmuyor imp sap la Hemo eski hemo değil artık 2.8 speedli weaponlar kaldırıldı, stunlock eskisi gibi yapılmıyor falan. Drakefist Hammer varken hemoydum ama çok sevmedim ne yalan söyliyim sinisterin daha fazla dmg outputu var gibi geldi [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 10:54 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar