Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online ile ilgili bir site

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar
http://www.blackmoor.net
siteye bir bakarmısınız OSI ye entegre etsem aranızdan katılmak isteyenler olabilirmi ? şu an için sadece 5 free turk shard ına yönelik hazırladım. Eğer bizde(osi camiası yanı :) ) dükkan,guild vs işlemlerine katılabiliriz derseniz OSI içinde eklemeler yapacağım..[hline]Daima bir adım ileri...
Saygılarımla r2

[Bu mesaj Reiki_Ashanrai tarafından 28 August 2003 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Öncelikle alakanız için saolun.
Osiyi eklemek yerine Osi için bu tad bi site baştan yapılsa daha iyi olacak sanırım. Zira Osi için bi pazar alanı düşüneyim dedimde beynim duruyordu. Satılabilecek free shardlardan 10 kat fazla eşya ürün vs var. Guild olayı biraz basit gibi gelmeye başladı gözüme biraz daha geliştireceğim onu.[hline]Daima bir adım ileri...
Saygılarımla r2
Mesaj tarihi:
dostum Reiki her zamanın ki gibi iyi iş çıkarmışsın.osi yi eklersen eğer,ben elimden geldiği kadar destek ve yardımda bulunurum.Ama şu esnada osi bölümü ne kadar iş yapar şüpheliyim.Arz talep meselesi bi yerde :)
Mesaj tarihi:
Teşekkürler arkadaşlar..
Günün resmi olayı beni feci yordu Anason bilir :) Her gece surf yaptım o ilginç SS leri bulana kadar neyseki 35 günlük bi stok yapabildim açtım o bölümü. Şimdi kullanıcılardan bekliyorum ilginç SS leri.. Gelen SS ler sıraya giriyor.[hline]Daima bir adım ileri...
Saygılarımla r2
Mesaj tarihi:
iimiş :)
Metalon zamanı geldi aklıma bronx ile roportajı okurken ehhe

birde gm fubb kim eheh atlanticdeymiş kesin tanıtım 3 senelik :)

[Bu mesaj Aron-Caldwell tarafından 18 September 2003 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...