Pluton Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Selam arkadaşlar. benden küçük olan ama çok sayın örtmenim devhochi netde olmadıgından dolayı ve benim kıpır kıpır php öğrenme isteyimden dolayı sizlere bu suali sormayı uygun gördüm. Şimdik efenim Şöyle bir dosyam var [spo] if ( $ekle == eklenti) { include("header.php"); include("config.php"); if ( empty($_POST) ) { ?> Eklenti Adı: Eklenti Açıklaması: Eklenti Adresi: } else { $ekle = mysql_query("INSERT INTO phpbbeklentiler ( adi , aciklama, url ) VALUES ('$adi', '$aciklama', '$url')", $veri_yolu); } } Else { Echo "phpBB Eklenti Ekle"; } ?> [/spo] Tamam çalışıyor ama sorun şuki veritabanına bilgileri girmiyor. Not: Bu tabloda bir ID var ama onun değeri autoincrement acaba onun için olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 mysql_connection kodu var dimi includelarda ? query ile ilgili bi hata varsa $ekle = mysql_query("INSERT INTO phpbbeklentiler ( adi , aciklama, url ) VALUES ('$adi', '$aciklama', '$url')", $veri_yolu) or die(mysql_error()); yaparsan query başarısız olursa ekrana yazdırır nedir sorun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Sorunyok ekliyo gibi gözüküyo normal ekrana geri dönüyo ama eklemiyo dediğin kodu ekledim ama hata vermedi sadece ana sayfaya geri dönüyor okadar. includelarda connection var tabeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 said: if ( $ekle == eklenti) { ----> if ( $ekle == "eklenti") { Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Arthur 2. örtmenim olmuştur. :D hallettik sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar