WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 2-3 Yıllık bir oyun olmasına ragmen benım hala oynamayı beceremedıgım bır oyun.Ama oyunu aldıgım 2 yıldan berı hala ara ara tekrar yukleyıp oynamayı becermeye calısıorum.Nette yaptıgım aramalarda ınsanların multısını oynadıgını tespit ettim.Hatta patrician 3 bile kasım ayı civari cıkacakmıs kı ben 1 de 2 yıde oynayıp begenıp beceremedım. Oytunu oynamıs olan ve en onemlısı becerebılmıs olan varmı hıc ?[hline]avatar nasıl yerlestirebilirim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 o oyunun birincisi zamanina gore idare ederdi..yada bilmiyorum ben economy management hastasi oldugumdandir oynamistim..haliyle o zamanlar arkamizda pixeller ucusurdu geceleri...sonra 2 cisi cikmis..e rastlamistik aldik..ee sadece eski oyunu aynen cd ye aktarmislar hemen hemen ayniydi..becermekle cok alakasi yok oyunun sadece ucuz al pahali sat oyunu.. sayki sevki ve orginal bir sey yok iceriginde 3.sunun ise cok bi sansi oldugunu zannetmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Demek sende benim gibi ticaret oyunu hastaısın.İlk olarak port of call.. sonta transport tycoon.. tabiki rail road serisini unutmadm ama onu solemek gereksız zaten.Ayrıca Industryl giant 1 ve 2 baska varmı eee.. colonization.. anna 1503 ve anno 1602... baska ...ee ? aklıma galmıo sımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar