JsH Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Arkadaşlar ben bu haftasonu toefl kursuna kayıt olacağım, seçtiğim yer english time. seçimde en büyük etkenlerden biri evime yakınlığı ve daha önce bir kurda lvl5 almıştım. aranızda daha önceden english time dan toefl kursu alan veya gittiği bir başka kurstan memnun olanınız varsa beni bilgilendirmesini rica edicem. Tavsiyelerinizi de bekliyorum tabii ki :) cevaplar için şimdiden teşekkür ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Merak ettim, TOEFL'ı neden vermek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 uluslararası geçerli bi diploma işte ing.ce eğitim veren üni.lerde de işe yarıyor, işe alımlardada. bu arada kurslarda level mı veriyolar ya experience falanmı kasıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 abi kursla ilgili degilde sinava girmeden bisey icme ha ben ictim offf 4.5 saat iki buklum oldum sinav salonunda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 English Time nasıldır bilmiyorum ama ben Toefl kursu olaraktan Bil-merke gittim ve sonuç:Hiçbir şey öğretmiyorlar.IBTye geçmeden son anda CBTyi verdim ünide hazırlık atlarım die ve de verdim.Kursun verdikleri işime yaradı mı?Eh işte,fena değil.Kursa verdiğim paraya değdi mi?Kesinlikle hayır.Sonuçta çalıştırdıkları tek şey gramerdi ki zaten iyi bir gramer altyapım olduğunu düşünüyorum.Sistem değişti artık,Gramer kısmı yerine Speaking konuldu ve çok çok zorlaştı.Şimdi girsem baya zorlanırım[Türkçeyi hede hödö konuşuşom,ing. sen anla =)]Bi de bilgisayara karşı konuşmak baya komiğime giderdi ben napıyorum yahu falan =)Sınavdan önce birşeyler içmeye kalkma,essay kısmına kadar kalkamıcaksın pcnin başından.Ondan sonra bi 10 dk ara vercek,o arada hallet işini gücünü.Sınava Bilmerkte girceksindir herhald,kulaklıkları test etmeyi unutma.İnşallah GRE veya GMATcilerle aynı anda girmezsin çünkü bu elemanlar paşa paşa 2 essay yazıyo sınav başında ve sen de listeningle başlıosun =)Bol bol toefl denemesi çöz,o listeningteki iğrenç konuşma tonunna alış.Özellikle Listeningte Lecture olayı gelcek ona iyi hazırla kendini 5 dakika boyunca konuşuo.Doğal olarak not almıosun.Bi kere kaçırdınmı gerisi yalan yani.Hadi kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 madmaximus abi ben sınava girdiğimde bölümler arasında ara oluodu, tuvalete gidebiliodun :) geçen sene girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 benimkinde izin vermediler abi internet baseddi benim aldigim seninki hangisiydiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 mastera başlamak için toefl şartı koyuyrolar, onun için sordum size toefl hakkında yardımcı olabilecek var mı diye.. nasipse bu haftasonu yazılıyorum kursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar