by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 dönem ödevi olarak bu konuyu aldım bir deney hazırlamam gerekiyor... hocamın söylediği (ona göre kolay bana göre üşendirici) deneyin dışında bir deney hazırlamak istiyorum... parlak fikirlerinize ihtiyacım var :) saygılar... teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 başlıktakinin tam tersi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bira içerken şişeyi kadırırsın yani kinetik enerji ama şişe yükseldiği için potansiyel enerji kazanır gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 veya bir bileşikteki enerjiden elektrik akımı üretmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Yaydaki enerji birikimi potansiyel enerjiydi yanlış hatırlamıyorsam. Düzenek şu, bir topu yuvarlıyorsun, yayı sıkıştırıyor, topun kinetik enerjisi yaya geçip potansiyel oluyor. Sağlıklı bir düzenek olur mu bilemem ama dershane soruları öyle diyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 kaydirak yaparsin, tepeye dogru firlatirsin en tepe noktada tamamen potansiyele donusur sonra kinetik olur tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Arada sürtünmeden ısı, ses, falan filan,kaybolur enerji. Sonra orda kalır kaydırak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 hocam küçük bir tekerlek bul içine bi mim geçir iki tane sabit çıta bul iki ip bağla iplerin uçlarını mimin iki tarafına bağla sonra tekerleği yukarı doğru sar falan filan .. . . bu şekilde yoyo nun mantığına benziyor bilmiyorum yanlış mı söylüyorum yani bi yoyo alsam pazardan olur mu :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar