horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 . O .O . Me .He . Are .Lie . Your .Sear . Cries .Flesh . Dying .Owned . Here .Body . For .Has . Me .Me . O .O . I .She .She .I . Am .Is .Is .Am . She .I .I .She[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 10 August 2003 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Cyan In the depths of earth. Bliss joy and mirth. Surrounded by dirt. Waiting for rebirth. No scent of flower. Nor mate or follower. Only cyan and brown. Everything slower. Alas. All is in vain. For a person sane. Grim reaper awaits. You will be slain. Your fears. Do not mind. Pain. Don't be blind. World also may be. Heaven of some kind.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 işte .... gerçekten güzel iki şiir.. birincisi özellikle çok manidar :) tebrix kardeş.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Her ikiside bana nedense grim fandango carisimi yapti.(cok oynuyorum bu aralar) Lakin 1. siir hicte Numb in soyledigi gibi iyi degil,. Hani senin horece oldugunu bilmesem hic bir seyden anlamiyosun derdim,Ingilizceden bile. 2.siir e gelince bana nedense turk akliyla ingilizce siir yazilmaz dedirtti,de nedense bu siir cok daha iyi birsey.Bilmiyorum ama Bence ingilizce siir yazicagina once siir oku ondan sonra yaz,Bu bir hakaret degildir ama bunu belliki ya geyigine yazdin yada cidden hic birsey bilmiyosun.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 oda güzelmiş. git once siir oku ondan sonra yaz ama hakaret digil yani :) sen hakaret etmesan neden hakaret olmadıgının ustunde duruyosunki... bak soledim ama hakaret diil. nası biseyse. madem hakaret olduundan suphen var baska sekilde anlat o zaman. yada hakaret etcek bi cumle ima etmediysen neden hakaret diil bak deme geregi duyuyosun? diye sorarlar bu bir.. siir oku biraz veya ingilizceni gelistir diyebilcegimiz son adamdır horace bu forumda buna da emin ol cnm :) bide merak ettim birinci siirden neler anladık mana olarak bir aciklasak acaba? haddim olmayarak soruyorum belki ama neden begenmedin acaba onu anlamak icin..:) [hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 13 September 2003 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: Numb, 13 September 2003 15:32 tarihinde demiş ki: oda güzelmiş. git once siir oku ondan sonra yaz ama hakaret digil yani :) sen hakaret etmesan neden hakaret olmadıgının ustunde duruyosunki... bak soledim ama hakaret diil. nası biseyse. madem hakaret olduundan suphen var baska sekilde anlat o zaman. yada hakaret etcek bi cumle ima etmediysen neden hakaret diil bak deme geregi duyuyosun? diye sorarlar bu bir.. siir oku biraz veya ingilizceni gelistir diyebilcegimiz son adamdır horace bu forumda buna da emin ol cnm :) bide merak ettim birinci siirden neler anladık mana olarak bir aciklasak acaba? haddim olmayarak soruyorum belki ama neden begenmedin acaba onu anlamak icin..:) [hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 13 September 2003 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Numb Zati ben "horace olmasan hicbirsey bilmiyosun diye dusunecektim " diye yazmisim oraya dimi sevgili arkadasim,Hakaret olarak algilama bolumune gelince sonucta ben ne dusunduysem onu yazdim,Agir gozuke bilir ama ben onu yazarken hakaret manasina gelsin diye yazmadim, Bunu da vurgulamamin nedeni arada bazi sazanlar cikipta "bak hakaret etmissin sorarlar adama haaaaa!" demesin diye. Cunku mesaji Horace ye yonelik yazmisim. Suda ayri bir durumdur ki sadece sen-ben ben-sen diye siir daha hic gormedim,Ben bunu ingilizce bilgime dayanarak soylemiyorm,Lakin gel gorki bende Malezyada ingilizce egitim goruyorum.ve gordugum dersler arasinda Literature da var o yuzden asil bana hesap soracak en son kisilerden biri siir le alakasi olmayan biri olma. Sonucta bu bir siir.Beyenenide olacak beyenmiyenide. Belki horace yanlis anlatti.Yada ben anlamadim siirini. Sonucta bence senin guzel demen icin hicbir neden bulamadim,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 şimdi ilk şiir bi resim şiir. iki uc uca duran üçgenden oluşmakta. Okunuşu da şu şekilde oluyor. O me are your cries dying here for me o. O he lie sear flesh owned body has me o. I am she She is I She is I I am she. Bu arada şiirlerin ikisinin de ödüllü şiir olduğunu da belirtme durumunda kaldım (NAOPC). İngilizcem fena diildir.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 13 September 2003 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: horacegoesskiing, 13 September 2003 18:26 tarihinde demiş ki: şimdi ilk şiir bi resim şiir. iki uc uca duran üçgenden oluşmakta. Okunuşu da şu şekilde oluyor. O me are your cries dying here for me o. O he lie sear flesh owned body has me o. I am she She is I She is I I am she. Bu arada şiirlerin ikisinin de ödüllü şiir olduğunu da belirtme durumunda kaldım (NAOPC). İngilizcem fena diildir.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 13 September 2003 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Odul almislarsa ikinci siirde gercektende hata yapmisim afedersiniz.ama ilk siirde bari bastan assagi okuyun deseydin de ona gore yorum koysaydik Ki hala benim zevkime hitap etmyor ikiside,. Bunun disinda zati senin ingilizcene hala bir lafim yok Forumuda okursan gorursun bir laf etmedigimi(nerdeyse lol)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 tamam canım bi diceem yok. birinci şiirde de zaten uygun bi hale getirmeye çalıştım o noktalarla filan da olmadı işte. forum boşlukları kısaltıyo hemen. no harm done yani. :)[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 nop nop.. yani ama bide şöyle bişey diyim sende bunu hakaret olarak algılama. şimdi böyle bişey varmı .. meyve suyunun üstünde soğuk içiniz yazar da:) şiirin kullanma talmatı olmazki. yukardan aşağı okuyun deseydi zaten horace e kufur ederdim burdan.. sen bunun resim siir oldugunu bile anlamıcak kadar bilmiosan bu isi ne diye kalkıp elestirmeye calisirsinki . beğenmedim de amenna ama kalkıp adama siir oku biraz ingilizce öğren biraz gibi nasihat etmişşin odur mevzu zaten :)ama hakaret olarak alma yani. gercekten. :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 15 September 2003 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Numb, 15 September 2003 03:59 tarihinde demiş ki: nop nop.. yani ama bide şöyle bişey diyim sende bunu hakaret olarak algılama. şimdi böyle bişey varmı .. meyve suyunun üstünde soğuk içiniz yazar da:) şiirin kullanma talmatı olmazki. yukardan aşağı okuyun deseydi zaten horace e kufur ederdim burdan.. sen bunun resim siir oldugunu bile anlamıcak kadar bilmiosan bu isi ne diye kalkıp elestirmeye calisirsinki . beğenmedim de amenna ama kalkıp adama siir oku biraz ingilizce öğren biraz gibi nasihat etmişşin odur mevzu zaten :)ama hakaret olarak alma yani. gercekten. :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 15 September 2003 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] lol. Konu kapanmis olay bitmis. Ortami germenin anlami kalmamis herhalde o yuzden lol diyip geciyorum,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 estafurula niye ortamı geriyimki. ters bişey söledimse kusura bakma kardeş.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 And when I say good night The pictures in my head Will dance around my room And frolic in my bed And when I say good day They hide behind my eyes Waiting for the dreaming To bring them back alive bunu da ben çok severim, mypetskeleton.com dan alıntıdır bi de raven var da o uzun baya hehe :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hakkaten güzelmiş.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Birde bilmem bilirmisiniz Marlyn Manson n bir sarkisi var High way to hell diye (sanirim) Orda bir kita vardi sole I went to god just to see And I was looking at me I saw the Heavens and where hell lies When im god every one dies. di Lakin iyi guzel ve muthis bulmusumdur bu kitayi.Zaten muzigi bes para etmesede sozleri guzel olan ender gruplardan bence Marlyn manson. Ozellikle Ramirez in de cikisiyla grupta adam gibi gitar calan kalmadi bence[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 :) bi şekilde bağlandık müziğe burdan da .. bende severim söz olarak ama adam çok korkunç yani rüyamda görmeye bile dayanamayabiliirim :D[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar