SoulCube Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bunun bi de paintli versiyonu vardı adam araba çiziyodu falan başarılı bi arkadaş kendini aşmış yine. burdan bakalım [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 12:16 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Aynı adam Tim Burton'u da çiziyor, izlemesi çok zevkli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Tam bende bu postu açmak için girmiştim foruma. Hayran kaldım, teknoloji sanatın tahtını da ele geçirmeye başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 bu adamın bi tane ıskeletden super bi hatun çiziyordu bu o adam dimi (anlatamadımherhal ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 eet o adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bu adamın bütün çalışmaları çok güzel. locke'u da çok iyi çizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bi insan evladı yapamaz bunu ya.Ne bilim yapamaması lazım.Buyulendim resmen harika yapmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 cok basarili adam, ah keşkem ben de diyor insan izleyince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar