The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bu siirde gereginden fazla tekrar var >lakin bnu bilerek yaptim aklinizda olsun. Insallah forum bani yemem bu sir yuzunden lol Hoscakal Merasimi, (aglama Sen) Aglama sen Baban olur, Aglama sen Kardesin sehir eskiyalarina hedef olmustur, Aglama sen. Arkadasin bicaklanir. Aglama sen Kiz arkadasin ortaliktan yok olur bir not bile birakmadan. Aglama sen Onun bunun yaninda yasamissindir Aglama sen Orospulara asik kalmissin Aglama sen Kis gunu sokakta ceketsiz dolasirsin Aglama sen Elinde sarap sisesiyle sizarsin. Aglama sen Sokaklarda uyursun. Aglama sen Hic bir dedigin yerini bulmaz Aglam sen. Bu yasinda sakalindan aklar cikar. Aglama sen Kelebek cakilarin olur. Aglama sen Dilenci mafyasini kesersin Aglama sen Beyendigin arkasinda 4 araba dolusu adamdan kacarsin. Aglama sen Kimse seni anlamaz Aglama sen Arkandan bakan olmaz. Aglama sen Elini keserler Aglama sen Baktigin kizi sikerler. Aglama sen Ankarayi ezberlersin. Aglama sen Kizilaydan siyah sapkalardan kacarsin, Aglama sen Bazen bir simit parasini zor bulursun. Aglama sen En iyi arkadasin hapse duser nedensiz Aglama sen Anani vururlar capraz catismada, Aglama sen Ailenin tek bireyi sensin. Aglama sen Nefret ettigin bir ulkede 2. katin penceresinden Aglama sen Hayatina son bulurusun., Aglama sen Mezarin copluk olur, Aglama sen Arkandan hatirlayan 3 . 5 kisi olur Aglama sen Arkandan ariyanin olsada bulamaz. Aglama sen Bir ben hatirlarim, Bir ben bilirim seni Gomuldugun copluge Sarap dokerim senin icin, Ben burdayim bisey olmaz sana Ben burdayim uzulme sen Ben burdayim, dusunme sen. Ben burdayim, tabutunu kapiyorum, Ben burdayim olunu kokluyorum.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Çok tekrar olduğu için sıkıyor. Belki daha kısa olsa bu kadar sıkmaz...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 müziksiz olmuş. özellikle Aglama sen Kiz arkadasin ortaliktan yok olur bir not bile birakmadan gibi bi kısımdan sonra iyice manasızlaşmış. şiirde yapmak istediğimizi forma yerleştirmek gerektiğini düşünüyorum şahsen.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 şiirin yapısına belki müdahale edmiş gibi olcam kusuruma bakmayın. fikir vermektir amacım yada belki birde böyle okusak nası olur acaba. ağlama seni 4 mısrada bir koyarak okuyalım birde.ben böyle okudum daha beğendim.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Abi muthis bir fikir Birde oyle yazip denedim oldu guzel [Bu mesaj The_Guardian tarafından 19 September 2003 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Yani burda Ağlama seni sıradan tekrardan çıkarıp aslında ünlemli dikkat çekici bir cümle haline getiriyoruz bu şekilde. Teşekkür ederim beğendiğin için :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar