Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savage Circus.

MADBOY

Öne çıkan mesajlar

Blind Guardian , Power/Speed ve hatta daha derine gidersek Fantasy seven arkadaşlara bir tanıtım yapayım dedim. Odium'dan öğrendiğim Savage Circus , BG'nin farklılaşmasını ve eski havasını taşımadığını anlayan eski davulcuları Thomen Stauch'un kurduğu gayet başarılı bir grup olmuş. BG'nin zaten son 2 albümüyle direk fazla senfonikleşmesi ve eski power/speed havasını taşımaması beni gerçekten üzmüştü. Tabii ki her iki albümdede bayağı sevdiğim şarkılar vardı ama genel olarak pek hoşnut olmamıştım. Savage Circus'u öğrenince gerçekten mutlu oldum.
Gelelim adamların sound'una. Adam yeni grup kurmuş, ama pek yenilik içermiyor, gerçi Blind Guardian'ın son 2 albümden önceki halini çok rahat hatırlatıyor , hatta yeni şarkılarla ve bestelerle Nightfall In Middle Earth gibi olmuş... Ben gerçekten beğendim aslında , yenilik içermemesi demesine bakmayın, grubun vokalistinin sesinin Hansi'den farkının gıdım kadar olmaması da sanki BG yeni bir albüm çıkarmış da eski geleneklerini yine devam ettirmişler gibi bir his oluşturdu bende. Lead gitar yine BG'den bildiğimiz gibi full melodik ve solo ağırlıklı, ama gerçekten çok felaket gaz veren hatta insana fantasy ruhunu çok rahat işleyen riffler ve ritmler var. Davullara gelince Thomen abimiz yine kendini gösteriyor, eski power/speed geleneği olan tıtıtı ta tıtıtıtıtı tatıtı pıspaspıspas (başka türlü açıklayamadım :P) ritmlerini devam ettiriyo falan filan... Daha da uzatmak istemiyorum , bence biryerden bulup dinleyin deneyin kararınızı kendiniz verin , ama ben çok sevdiğimi ve bu grupta iyi bir gelecek gördüğümü söyleyeyim.

Dreamland Manor - 2005

1. Evil Eyes
2. Between The Devil And The Seas
3. Waltz Of The Demon
4. Tomorrowland
5. It - The Gathering
6. Beyond Reality
7. When Hell Awakes
8. Ghost Story
9. Born Again By The Night

PS : Adamlar konser DVD'si bile çıkartmışlar ''Live in Atlanta'' diye...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...