Kithnos Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Merhaba patiler; Ben bahcesehır unı yazılım muh ( software eng. ) burslu okuyorum,2ncı sene ıcın yatay gecıse basvurım dıyorum... YOK un sıtesınde o sene gırdıgınız puan basvurcagınız yerden yuksek olmalı dıyo ama pratıkte nasıl oluyor bu işler ? aynı anda 1-2 yere basvurulabılo mu ? Aklımda itu bılg-endstr ytu endstr-bilg war cunku ... Bi de ytu ikinci ogretım end muh e rahat yetıyodu puanım bı sene not ortalamam da iyi , basvurursam gecme ıhtımalım yuksek gıbı duruyo,2.ncı ogretımden mezun olunca dıplomada bı farklılık oluyo mu normal gırene gore ? Biraz karısık yazdım gercı ama kusurma bkmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Uni değiştirdin mi yatay geçişlikten çıkıyor iş, dikey geçişe geçiyo sanırım. Onun içinde her okul değişik şeyler istiyor. Çok iyi araştırman lazım eğer düşüncen ciddiyse internet sitesiyle olacak iş değil. Yatay geçiş yapmanın koşturması bile bıktırmıştı beni herkes farklı birşeyler söylüyo çünkü ama geçince rahatlığı süper oluyor tabi :) Sabırla git olayların üzerine pişman olmuyosun başardıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 dikey geçiş önlisans programından lisans programına geçmek demektir. yatay geçiş bi ünivden farklı bir ünive geçmek pratikte öss puanı 3-5 puan oynayabiliyor. ama başvurmak için 3,00 ortalama yapman lazim galiba ki devlet ünivine geçeceksen 3den fazla olmasi lazim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ortalamana bakar arkadaşım. biraz daha sana bakar, mülakata alırlarsa az etkilemen lazım. bir de öss puanına bakarlar üni. ortalamandan sonra onu da değerlendirirler. yüksek olması lazım değil ama senden yüksekleri varsa avcunu yalayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ilk donem 3,75 geldi ... tarıh c+ gerisi a+ işte... Mulakat falan olursa ii olur zaten İStanbul Erkek lisesi mezunu olacagım ıcın + olacagını dusunuorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 hmm. walla itü içinde bilgisayara 3.7 üstü falan geçiyo, bilemicem. ben 3.5 le makinaya geçtim itüde mesela 2. sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Biraz da torpille falan yürüyor diyorlar bu işler ama tam birşey diyemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 boğaziçine geçiyosan doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Ben bilkentten bogazicine geçmeye çalışmıştım ilk sene ortalama falan da iyiydi, SAT falan girmiştim o da iyiydi öss de çok kötü dildi Olmadı, iyi ki de olmamış diyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ben de. kmm oldu sora gerçi de ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar