patateskabak Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 oyunu sipariş ettim 3-4 güne başlıycam, şöyle bir baktım class lara felan, hangisini seçsem fikri olan var mı? ben şöyle büyü den felan ziyade sallamayı çekip kafa göz dalacak bir tip arıyorum :) blademaster hoş gibi ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 valla ben iyi bi realm sec once :O)) ama blademaster oynanır tabi neden oynanmasın [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 21:05 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ya iyi bir realm derken şimdi PvP mi seçcez ? normal server da nası oluyo belli bi lvl den sonra mı dalabiliyosun birbirine? PvP serverda herkes birbirine girebiliyomuş galiba bi de guild savaşları nasıl oluyo? bu server çeşitlerini anlatan türkçe bir kaynak link felan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 iyi bi realm derken baglı oldugun ırkı ınceledıysen oyunda 3 ayrı krallık var hibernia / midgard / albion normal serverlarda belirli bolgeler var PvP icin mesela sen yaratık keserken cat arkadan gelip dalma gibi bi olasilik yok buda tabiki belirli bolgelerde ve o bolgelerdede dalabilmen icin tabiki bi lvl geregi yokta sen lvl 20 'ken kalkipta lvl 50 adama dalmaya calısman sana bi getirisi olmaz. PvP serverda ise hemen hemen her zone'da kapısabiliosun bunun kotu yanı kanımca cok denedım hoslanmadım Ultima Online tarzi bi ortam var : X ayrıca 3 tanede RP server'ı var ama serverlarda populasyon cok dusuk tavsiye etmem rp yapanda yok cok sayıda. bide classic serverlar var asırı kalabalık hic hos degil :D ve ToA yok yanı daocu daha once oynamayıp esas toa zevkı tatmadan gıdıp classic te oynamanı tavsiye etmemekle birlikte siddetle Normal serverda oyna derim ToA yu mutlaka gor derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 abi senin msn var mı? [email protected] eğer sorun olmazsa ordan da bi konuşsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 tamam ekledım senı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Blademaster 3 realmdaki en düşük DPS li light tank. Kafa göz yarmak istiyorsan sana armsman(polearmsman caster gibi yardırıyo maşallah dd+rr5 de bonusu) yada savage öneririm(çok yüksek rr a kadar sıkılırsın biraz ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 side stunlu bm hic biseye degisilmez^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Kesinlike, side ve back chainleri AT ler için inanılmaz faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar