Foxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 adli oyunlari XP de calistiramadim, bu tur oyunlardan son cikan ne var biliyormusunuz? yada XP de nasil calistirilir bunlar?
Zed Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 abandonloader isminde bi program var, büyük ihtimalle çalıştırır.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
sLog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 böhü bana dynablaster demeyin... o kadar kasarak gelmiştim son kısma giderken oyundan atıyodu ühühü ezik kaldım hiç bitiremedim...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!!
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: sLog, 19 September 2003 17:32 tarihinde demiş ki: böhü bana dynablaster demeyin... o kadar kasarak gelmiştim son kısma giderken oyundan atıyodu ühühü ezik kaldım hiç bitiremedim...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! passwordleri alsaydın bari
Öne çıkan mesajlar