N-c Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 birbirimize alışcak kadar zaman geçirmediğimizi dolayısıyla onu sevio olamayacağımı üstüne üstlük bir de körkütük aşık olamayacağımı düşünüosan üzgünüm sen gerçekten yaşamıosunneyse hade ben yatıom
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 N-c said: birbirimize alışcak kadar zaman geçirmediğimizi dolayısıyla onu sevio olamayacağımı üstüne üstlük bir de körkütük aşık olamayacağımı düşünüosan üzgünüm sen gerçekten yaşamıosunneyse hade ben yatıom Ashik olamassin demedim ashk varken sevgi olamaz.. Ashk asla o kadar uzun surmez.. Sevginin olusmasi icin cok uzun sureler ve birliktelikler lazim.. Ashk ile kivilcim cikar... Ashk biter atesi sondurmemek icin alishkanliklarindan vazgecmemek icin devam edersin.. Sonra o ateshde pishen yemekleri yedikce.. Sevgi baslar.. Iste sevgiden sonra hersey cok guzel olur.. Evliliklerdeki sorun ashk sonmeden alishkanlik yasanmadan karar verilmesidir.. Arkadashlik suresince gecen yashanmishliklar bu surece etki etmez unfortunately.. sorry girl..
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yine millet içip içip gelmiş dert yanio.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 beni niye kovuyosunuz :(:(:88:(
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 from page 44 CaNNi said: ameliyat oldum mideden :S tamam da baska yollari var bu isin...evde deodorant varmi?
Öne çıkan mesajlar