N-c Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yiit tir allah bilir msndeki nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok deeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ee aradın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok msnden söledim yerim onu çok seviorum ki ben onu geçen puzzle aldım ben ona 20 de birini filn birlkte yaptık kalanını o yokken bitrdim ben ona verdim götrdü snra aklına takılmış ben sana tşk etmedim filn dedi kocmn yazdı bööle çook teşk ederim bitanem fln die oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yap son shotını ve ara. Aramak etkili olur. Birde çak bi buğulu ses. Ohh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 N-c said: içip erkei arasam 5000 kere sölediim gibi yine ben sana çok aşığım desem üstüne üstlük msn olduu için bi de msnden desem nası olur:) Kendine gel, biraz agirdan al, sonra cok aglarsin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 N-c said: yok msnden söledim yerim onu çok seviorum ki ben onu geçen puzzle aldım ben ona 20 de birini filn birlkte yaptık kalanını o yokken bitrdim ben ona verdim götrdü snra aklına takılmış ben sana tşk etmedim filn dedi kocmn yazdı bööle çook teşk ederim bitanem fln die oyy Bence yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 alkolün etkisi herhalde sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 içmedim kiiiii ama çok seviorum napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sevgi degil o ashk o yuzden fazla kasma, evlenmeyeceksende fazla verme kalbini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ne sağ ne sol yaşasn alkol!!11111!'bşrşbşrbşşiirbi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ş değil i olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 laf dinle nc kadınlığını bil. evlenmeyeceksen erkeyini iyi seç bak laf dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Güzel bişeymiş sarhoş olmayıp ta başkalarını düzeltmek. İlk defa yaşıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 saolun süper önerileriniz için:D evlencem belki hem ne bliosunz ayrıca hem aşığım hem seviorum ikisi birden var oleeeyyy ayrıca ne kdr verceimi veya vermiceimi kalbimi de iyi bliorum ben siz merk etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 canni mi kadın ::o8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sdfkjksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 oha slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 oha lan bidk nc ymiş tamam slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok bu sefer seçim tuttu galiba ya oldu gibi bu sefer sanırım oldu yani olmuş olsun bence çok güzel olur çok istersem olur bence olsun di mi? olmasın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ashk varsa sevgi yoktur sevgi varsa ashk yoktur.. Asla ashk sevgi ile ayni surede olamaz.. Ashk dan sonra aliskanlik baslar.. Sevgi alishkanliktan sonra gelir, yasadiklarin, sana verdikleri, senin verdiklerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 senin yattara vakti gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ashk alıshkanlık AHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 olsun mu olmasın dert sana uğramasın gitsinde gelmesin birdaha ayrılık hiiiçççç mevlan sakınsın seni hertülrü gözden ayy ayyy git dersin gitmezski aşk laftan anlamazkiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar