coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ginalier said: ben de nihilitik anarşistim. pek guzel, pek guzel =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ginalier said: yavşamak? modern batı kültüründe sosyalleşmek diyoruz biz buna emre. Tabi sen geçmiş görmüş geçirmiş insansın. Cahil kaldık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 amacı görmek geçirmek zaten adamın hep daha fazla.. doyumsuzsun cinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bi saniye beyler buketle konuşuyoruz. araya girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 pardon reis bilemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Sus len. Sonradan girdin konuya şimdi de atar yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 SARI ŞAHİNLE ALDIRIRM SENİ HÜLEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 coquette, senin eski nick neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 utku bunun hesabını sorarım sana allah kapısında.. kul hakkımı yiyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Todesengel said: SARI ŞAHİNLE ALDIRIRM SENİ HÜLEN! bi kamyon adam yığarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 O da rızkına koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Lexius said: utku bunun hesabını sorarım sana allah kapısında.. kul hakkımı yiyosun.. kul eüzü bi rabbin felak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kapından jetli bacandan vandam arkandan melik gökçek sokarım cinali! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kız gitti. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ginalier said: coquette, senin eski nick neydi ya? ya 2-3 senedir girmiyordum asagi yukari, lisedeyken kullandigim niki icten ice ogrenmek istemedigini biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Beyler kuket gitti galiba. Yada duello yapmanızı bekliyor. Benim param Semih'e Utku'yu yer vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Burdaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 coquette said: Ginalier said: coquette, senin eski nick neydi ya? ya 2-3 senedir girmiyordum asagi yukari, lisedeyken kullandigim niki icten ice ogrenmek istemedigini biliyorum :D DEVOKAY MI YOKSA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 AHAHHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ben senin hakkında herşeyi bilmek istiyorum koket düşüncelerine önem veriyorum tıpkı freud un dediği gibi o.O kim ki bir insanın aklındaki bir toz tanesiyle ilgilenir kendi arayışında bir adım daha atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Todesengel said: Beyler kuket gitti galiba. Yada duello yapmanızı bekliyor. Benim param Semih'e Utku'yu yer vallahi. duello yapsaniz haber verin gelirim ben, kitap okuyorum ben, sinavim var 4 saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ginalier said: coquette said: Ginalier said: coquette, senin eski nick neydi ya? ya 2-3 senedir girmiyordum asagi yukari, lisedeyken kullandigim niki icten ice ogrenmek istemedigini biliyorum :D DEVOKAY MI YOKSA. tanismiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 selam, kiliseleri sever misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Aha reset attı başa döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 anaam looopa bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar