HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 nude albümünden.yahu şarkı mıdır bu , böyle beyne işleyen bi şey midir , nedir ? anlamadım , her gün dinliyorum , bıkmıyorum.dinlerken de nerde olursam olayım , uçuyorum gidiyorum.tez elden buluna , bulunamazsa(ki bulunamaz büyük ihtimal) bana mesaj çekile , msn'dan yollana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 upload eder misin merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 evet ya bende de 3 tane albümleri var nedense o yok merak ettim şimdi :D ben lost and found'u gerek ritm'i gerek sözleriyle severek dinnerim genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bildiğim kadarıyla yaşa dışı, illegal şeyler yasak burada...mp3 linki yazma vs. gibi...haa şarkıyı gelirsek o ayrı güzeldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 msn'den atabilirim. veya direk albümü bulun bi yerden , tüm şarkıları güzel olan nadir albümlerden zaten bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 buldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ben de 1.95 dolara aldım albümü hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Snow Goose,Moonmadness ve Rajaz herkesin mutlaka dinlemesi gereken albümlerdir.Özellikle Rajaz albümündeki Rajaz şarkısı ağlatır çok kötü yapar.Camel candır. [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 00:17 tarihinde, Razu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 albümü indirdim ben, güzelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar