Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 En süperini yapmışsın, ben 8.000 yapmasam büyütürdüm valla yaptık bir hata. Play offlarda bilet fiyatlarını 30 yap derim ben (çıkarsan tabi). Lig 1. sine 75.000 €, playofflarda yükselenlere de 75.000 € veriliyor.
GEd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bende 8000 bin yapmiştim sonra 750 bin daha bayildim ustune simdi nsaatta işte 7 gune biticek. parada yeni transfer sisteminden geliyor. ucuza 1.4 luk adamlar almiştim elimde karakterleri zayif olan 2 tane 1.4 luk adam vardi bu adamlarda baya gol atmişlar . 200 binden gitti PD leri. gelen paraylada hemen stadata bastim.bakalim cikabilcekmiyim playoffa. ilk baslarda taktik hatlarindan kaybetmiştim 2 mac,simdi 5.falanim ama cikarim diye dusunuyorum
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ben bir dahaki sezon yapıcam stadı inşallah. Satacağım adamları sattığımda 1,5 milyona yakın para geçicek elime. 500 de var 2 milyon eder. Bende ilk çamlarda diriliklerine bakmadığım için kötü performans sergiledim ligde. Ama şimdi 3. yüm ve her an herşey olabilir. 3 maç kaldı malum, hepsini alırsam 1. olabilirim inşallah. 2. olduktan sonra playoffa cıksan ne, takımının ana sayfasında kupa gözükmicek =)
GEd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bu dirilik rehberi gordum ama mantıklı bir cozum getirmiyor? simdi as oyuncular benim full 40-60 dirilikteler. onemli maca yedek kadro ciktim full 80-100 dirilik olanlarla. simdi antremani 6 kareye kadar dusurdum iyide psikoterapist var ama yinede bu hesaba gore artmaz dirlik? 6 kare 6birim dusururse. 3-4 de psikodan artiyor gene azalicak bizim dirilik. daha baska cozum yok mu?
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Benim dirilikler de. Tek çözüm yolu haftada sadece lig maçını oynicaksın. Hazırlık ya da kupa maçı oynayacaksan yedek kadronu süreceksin sahaya. İyi bir psikoterapist ile günde 3-4 artıyor dirilik. Antrenmanı da full vermessen, 10 kutu civarında verirsen normal seviyeye gelir. Bu hafta ligde 3 maç olduğu için, yıkım oldu resmen. Neyse yeni sezon başlayacağı için herşey güzel olacak, olacak.
Öne çıkan mesajlar