Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Cümlelerime nasıl başlasam bilemiyorum . Aslında şu anda hem üzüntü hemde sevinç içindeyim . Galiba Paticik forumlarına ilk girişim bundan çok sene önceye dayanıyor ( Ben bile hatırlamıyorum artık . UltimaTr , Sanane Online hatırladığım şeyler bunlar ve onca güzel anıdan oluşuyor . ) Açıkcası onca geçen güzel güne rağmen pek sadık bir okuyucu çıkmadım ve öyle yada böyle nedenlerden dolayı ayrıldım . Geçenlerde ( geçen yıl yada aylar önce ) siteye erişmeye çalışıp başarız olunca " keşke gitmeseydim " diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım . Nedense az önce durduk yere " UO , Paticik , UltimaTR , Yoksa Açılmışmıdır ?¿" diye irkildim belki bilmiyorum kafamın hep bir köşesinde bu düşünce vardı saklıydı bir yerde , belkide sadece şans . Ee tabii ilk önce girmek için 4-5 yıl önce kullandığım nicki hatırlamam gerekti ve en zor olanda şifreydi . İşin komik tarafı eski mailimi de hatırlamadığım için şifremi girmek zorundaydım . Ama bu kadar yolu kat ettikten sonra galiba o kısımda bırakamazdım . Uzun uğraştan sonra yine aranızdayım . Ne kadar sıklıkla girerim , ne yaparım bilmiyorum ama hiç değilse burda olmanız bile güzel . Teşekkürler Pati ... ( Tabii kim kaldıysa :) ... ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 merhaba, hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 tekrar hoşgeldin =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 içeriği baya bi duygu yüklü bi merhaba mesajı olmuş=) hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Turuncu işte ne denebilirki. Açtıgımız akşam uyuyamamıştım :) Hoşgeldiniz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hoşgeldin :) biz bi oyun oynayalım demiştik TIP ama herkez cok başarılıydı en sonunda dynamc bozdu :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.