Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba ...

Deathblade

Öne çıkan mesajlar

Cümlelerime nasıl başlasam bilemiyorum . Aslında şu anda hem üzüntü hemde sevinç içindeyim . Galiba Paticik forumlarına ilk girişim bundan çok sene önceye dayanıyor ( Ben bile hatırlamıyorum artık . UltimaTr , Sanane Online hatırladığım şeyler bunlar ve onca güzel anıdan oluşuyor . ) Açıkcası onca geçen güzel güne rağmen pek sadık bir okuyucu çıkmadım ve öyle yada böyle nedenlerden dolayı ayrıldım . Geçenlerde ( geçen yıl yada aylar önce ) siteye erişmeye çalışıp başarız olunca " keşke gitmeseydim " diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım . Nedense az önce durduk yere " UO , Paticik , UltimaTR , Yoksa Açılmışmıdır ?¿" diye irkildim belki bilmiyorum kafamın hep bir köşesinde bu düşünce vardı saklıydı bir yerde , belkide sadece şans . Ee tabii ilk önce girmek için 4-5 yıl önce kullandığım nicki hatırlamam gerekti ve en zor olanda şifreydi . İşin komik tarafı eski mailimi de hatırlamadığım için şifremi girmek zorundaydım . Ama bu kadar yolu kat ettikten sonra galiba o kısımda bırakamazdım . Uzun uğraştan sonra yine aranızdayım . Ne kadar sıklıkla girerim , ne yaparım bilmiyorum ama hiç değilse burda olmanız bile güzel . Teşekkürler Pati ...
( Tabii kim kaldıysa :) ... )
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...