Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lumber Sorunu

_HannibaL_

Öne çıkan mesajlar

BEn night elfde tier up lamadan once zaten wisp basıyorum hemen Aolore ve Aowind basmak icin duruma gore bos durmasınlar diyede odunda duruyorlar, ki 6 wisp oduna yeter Nede tabi mass dryad basmak gibi ilginc bir fıkrın yoksa (aslına ıyı fıkır dryad dance?!).

Undead dez
Walla ork san bı warmıll kuracaksın (kı zaten upgrade lazım) yanınada 6 peon atıcaksın baska caren yok ama bulursan bı shredder al o zaman 2shredder la dusmanına bıle odun bırakmıyabılırsın.

Human ken ben cogu zaman lumber mill bıle kurmuyorum degıl upgrade yapmak. Bı tek mass rifle basarken sorun yasıyorum oda oyunun ılk 3 dakkasında hem barracks a hem blacksmithe hem altara hemde ıkı-uc farma la bırlıkte rıfle manın odununu karsılamak kasıyo bıraz o yuzden :)[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Ewt FT lumber sorunu biraz var ROC göre bunun sebebi gold düştü fakat lumber yükseltildi oyunda bunu halletmek gayet kolay sorunda fazla cıkmıyor ud ile 3 ghoul hu ıle 7 peasent orclarda yıne 6 yada 7 peon nE iSe 11 wisp ıle sorun yasamıyorsun humanlarda lumber mill den upg yapana kadar belki biraz lumber kasabılır ama oda belki gL&gf gg[hline]Türk Replay sitesi
Sandwaves
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...