Dev Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Yoğurttaki laktik asidi veya peynirdeki laktik asidi ayrıştırmak ve sıvı olarak elde etmemiz lazım. Yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 guugıl şeettin mi? ben http://aiche.confex.com/aiche/2005/techprogram/P23720.HTM şöyle bişi buldum ama işine yararmı bilmiorum bi bok anlatmamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Ne için kullanacaksın laktatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 deney amaçlı. bir tür uyuşturma etkisi var kanda dolaştığı zaman. ikinci link için teşekkür ederim. biraz karmaşık ama faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Aksine laktik asit ağrı yapar.Yorgunluk yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 hehe herkes bilio bişey, qui ye açıklamışsın bi de arkadaşım doktor o be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ben uyumama yardımcı olması harici bi faydasını görmedim, hatta zararlı bi bakıma, yoruluyosun falan hareket halindeyken. optimum performansı engelliyor : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 yogurdu gavurlar icad edip yedirmis bize ondan gelisememisiz demek ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ben günde 1 tane , en büyük boy yoğurtlardan bitiriyorum. günün akşamı yoğurt kalmışsa alıp kaşıkla yiyorum. bende hiç bir zararı yok. hatta normal bi insanın kemik derecesi 9 falanmış benim 12 çıkmıştı. dişlerimin sorunsuz olmasınıda yoğurda bağladı doktor. dahada pek çok şey şişman diilde iri yapıo sadece biraz o kadar yoğurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 senin bilekler boksör bilegi gibidir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Yoğurt baya bir fayladı ama uyku getirici, yorucu etkisi var. bi kere 2lt yi bi anda yemiştim, dakikalarca esneyip kafayı koydum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar