Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayir güç caliştirsak adami full
teknik golculukten once
sonraki calismalara katkisi olur mu??

bide 90% ustunde devamli nasil tutucaz kondisyonu.
ben pazari sirf 3 tane kondisyon yaptim mesela. bonuslardan yararlanmak icin
Mesaj tarihi:
yok olmaz bi faydası :)

abi kondüsyon bot takımdaysan her antrenmanda %2, insan takımındaysan takım antrenmanında %2, takımdan ayrı antrenmanda %1 azalır.

napacaksın o kadar kondüsyonu :) hesapla işte %90ın altına düşeceğini belirlediğin yere bir antrenmanlık kondüsyon koy %8 arttırsın...
Mesaj tarihi:
tamam oylede 3 kere arka arkaya teknik koyuyorum mesela.
daha cok bonus gelsin diye 2 gunde bir kondisyon koymak kotu o bonusu kacirtmaz mi
Mesaj tarihi:
valla kaçırtıyo o işte kötü, iyi ayarlıcaksın %90'a son antrenmanını getiriceksin sonra hemen kondüsyon basarsın biraz antrenman stratejisi yap kendine önce :) bot takımda daha rahat oluyor insan, mevkiine, maçta nerde olduğuna önem verme zamanla yeteneklerine göre oturur o, sen yeteneklerini geliştirmeye bak zaten iyice geliştiğinde biri gelir teklif yapar sana para kazanırsın maçlarda da oynarsın ;)

bir de bir tüyo daha vereyim, bot takımlarda kadro, en yüksek kondüsyonlu 11 oyuncunun seçilip daha sonra yeteneklerine göre mevkiilerine konmasıyla oluşturulur.

[ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 00:09 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hehe bende teknik calisiodum
forvete koymuslar 3 gol atip man of match olmusum

bide moral 100% e cikmis,gol atttim falan diye mi acaba.hic eglence vermemiştim.takimdada herkes inaktif ilişkimde yk pek

bu arada 90% kondisyon olayi sanirim skiller henuz azken penalti getirmiyor.yardım kısmında oyle bişi okudugumu hatırlıyorum.

Evet. Eğer kondisyonunuz en az %90 ya da daha yüksek değilse penaltı alırsınız. Bu penaltı, kondisyonunuz ne kadar düşükse, o kadar büyük olur.
Bu "kondisyonunuz en az %90 olmalı" kuralı, eğer çalıştığınız yetenek 0 ise geçerli değildir. Örnek: eğer Teknik çalışıyorsanız ve Tekniğiniz 0 ise, %67 kondisyon ile penaltı almazsınız, ama eğer antrenmanınız Uzaktan Şut ise ve Uzaktan Şutunuz 17 ise %67 kondisyon ile penaltı alırsınız, yani potansiyelinizi %100'ünü kullanamazsınız. Ne kadar az kondisyon, o kadar çok penaltı; yeteneğiniz ne kadar yüksekse yine aynı şekilde alacağınız penaltı da yüksek olacaktır

böyleymiş pardon

[ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 23:08 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
asla öyle birşey yok 0ken de etkiliyor bizzat denedim uyguladım ha 0-1 arasında 1-2den daha az etkiler doğru, aynı şekilde 3-4 arasında da 18-19 arasından daha az etkiler ama potansiyel çok önemli ve sonuçta bunu en iyi kullananlar 20 yaşına geldiğinde en önemli oyuncular olacak. 0-1 arasına geçerken fazladan vereceğiniz 1 antrenmanları ileride çok ararsınız sonra. en iyisi her zaman %90ın üstünde tutun.
Mesaj tarihi:
birazdan c 14 grubunda lider takimin basina gecicem, herkesi bekliyorum ha

C LIGI 14.GRUP

Paticik FC takimin adi. geliniz :)

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 02:28 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kontrat yolluycam sanırım sana
senın kabul etmen lazım falan
bi bakiyim birdakka
c-12 bu arada bi saattir 14. grupta ariyorum

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 03:07 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya ben sag sol secmemiştim
nasil secilio kanat olayi
ben bide son mac 3 gol attim orta saha olmama ragmen forvette oynayip full teknik abaniyorum
  • Yeni Oluştur...