Zegna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 cem buber ve batu aydogdu bu hafta full olarak top surme verirseniz iyi olur. kanat oyuncularinda top surme cok onemliymis.
Copycat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: cem buber ve batu aydogdu bu hafta full olarak top surme verirseniz iyi olur. kanat oyuncularinda top surme cok onemliymis. abi ben full top sürme, orta başladıydım kanatta oynadığım için sonradan pyroyu kanata aldın beni ortaya koydun diye bıraktım top sürmeyi kısa pas oyun okuma vs. gittim şimdi tekrar mı kanat oynucam?
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yok tek maclık yapmıstım onu galba yada farkında oladan yapmıs olabilirim. farketmez bak mc oynıcaksan mc kalabılırsın :D
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ayberk AK, Paticik FC yolunda! Yapılan görüşmeler sonucu Fenerbahçe SK takımının golcü oyuncusunun Paticik FC ile anlaştığı iddia ediliyor.Gelişmeler çok yakında!
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 OHA! Son maçımda 7 gol atmışım. Zaten 8-1 yenmişiz. Com takımındayım da artık bi insan takımına geçsem mi sizce?
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Abi Fenerbahçe de miydin sen? Baştan bilseydim, sahibi benim kanka, söylerdim yaw :) Hele bugün MSN'de kişisel iletisine Ayberk ayrılmak istiyor gibisinde birşey yazıyordu, hiç aklıma da gelmedi heheh
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 persembe gunu Fistani transfer edicez aksilik olmazsa :D forvetlerimiz cok saglam olcak ali erim ve ayberk ak bende forvetten orta sahaya donuyorum o zaman, copycat sen mc antremanlari verdiysen mc kal, bende kanada geceyim o zaman uyarmi sana?
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 simdi arkadaslar, herkesi bi sekilde koyuyorum yerlerine memnun olmayan varsa soylesin. persembe gununden sonra kadromuz ve yerlerimiz bu sekilde olacak. GK İbrahim Balaban [aquila] D R Önder Efsun [fede] D C Emre Yeniçeri [Krusty] D L Emre Cömert [Cons] M L Batu Sönmez [zegna] M C Cem Büber [Pasha] M C Can Ertaş M C Batu Aydoğdu [Copycat] M R Efe Biryol [Pyro] F C Ayberk Ak [Fistan] F C Ali Erim[nomex] *M R Efe Biryol [Pyro] ve Ben top surmeye abanmaliyiz bu ara, kanat oyunculari olarak. daha sonra orta filan veririz. *Cons ,Fede ve Krusty zaten defanslarimiz, top calma yer tutma hız vs. *Trasty CopyCat Pasha da MC antremanlari versinler işte teknik kisa paslar vs. *Forvetlerimizin zaten masallahi var Superlig forvetleri gibi adamlar onlar işini bilir :D yerinden memnun olmayan vs varsa soylesin lutfen. Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 MC, dediginiz orta saha oyuncusu ise bunlara ne tur antreman vermek gerekir? daha yeni basladim da pek bilgim yok. Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 teknik kisa pas oyun okuma filan olabilir bu arada istersen alirim seni takima befounder ama dedigim gibi ilk 11 dolu :( Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tmm ben onlara veriyim. yok bak tekrar saol, ben amasyasporda iyiyim :) Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bende komple top surme vermistim (: madem mc oluyorum ona gore ayarliyorum tekrar antrenmanlarimi (: Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bu hafta kondisyonum dusuk oldugu için kondisyona abandım .. onun ötesinde yer tutma , oyun okuma , teknik , kısa pas a çalışıyorum bu haftalığına .. Haftaya tekrar uzaktan şut a fln dönücem .. Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bence uzaktan sut hic verme cunku zaten forvetlerimiz cok guclu suan. fistan ve nomex yardirirlar zaten. teknik kisa pas yer oyun okuma filan ver Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Gene yendiniz bizi, yerime aldığınız kaleci de MoM oldu ya LoL Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Haftasonu ilk lig maçıma çıkıcam, umarım bol gollü geçer :) aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 kalemde devlesmisim adeta. Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Devleşmişsin valla, 7 şut tutmak ne demek? Büyük olay bence, kalecinin MoM olması. nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Defans oynamıyor demek :P Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 kondisyon düşüktü, gerçi yine iyi mücadele etmişiz. acaba takım antremanına kondisyon eklense, direk bir gün kondisyon çalışıp 100leyemez miyiz ? gerçi şuan için gerek yok gibi. lig kolay zaten 2. ye bile 7 gol atıyoruz. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 21:53 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ] Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 takim antreamnina kondisyon ekiyemiyosun, yok yani :) bu arada noxhtron da iyi oynamis baya gecen mac daha rahat kazanmistik^^ Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bir dakakine alıcaz, başka yolu yok. Kaleciden yırttınız bu sefer =) calimero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ya beyler ben bu oyuna başlasam mı diyorum uzuun zamandır, ama popomundo daki acemilikleri de yaşarım diye de girmiyorum bir türlü. başlık her uplandığında da içim gidiyor. sizce başlayayım mı bu oyuna? bikaç şey söyleyeyim ona göre siz başla ya da başlama deyin. şimdi ben popomundo daki gibi kasıp kasıp VIP lerin altında kalmak ya da asla önce başlayanlara yetişemeyecek olmak istemiyorum. bu oyunda durum nasıl? sonra ben labda oynayacağım. 24 saat açık lab günde bir bilemedin iki kere bakmayla ne derece başarılı olabilirim? yorumlarınızı alayım, aklıma gelen başka bi soru olursa da yine sorarım. Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi senin için. Oyunun mantığı şu. Oyuncular 20 ya da 21 yaşlarına kadar kendilerini geliştiriyorlar, sonra bu gelişim duruyor, o zamana kadar nasıl geliştirdilerse kendilerini, jubile yapana kadar o yeteneklerle oynuyorlar. Yani 2 sezon sonra filan, ilk başlayanların gelişmeleri duracak. Sen başladıktan sonra iyi yetiştirirsen kendini, en iyi olabilme ihtimalin hep var. Günde 1-2 kere girerek rahat oynayabilirsin. Zaten popomundo kadar da ayrıntılı değil, çok basit bir oyun. Hatta o kadar basit ki, insanın canını sıkıyor. Zamana bırakıyorsun ayarları verdikten sonra, ben başla derim. Önceki 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Sonraki 19.sayfa (Toplam 39 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1905012-planetarium-football-star-footstar/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Planetarium Football Star (Footstar) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 MC, dediginiz orta saha oyuncusu ise bunlara ne tur antreman vermek gerekir? daha yeni basladim da pek bilgim yok.
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 teknik kisa pas oyun okuma filan olabilir bu arada istersen alirim seni takima befounder ama dedigim gibi ilk 11 dolu :(
Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tmm ben onlara veriyim. yok bak tekrar saol, ben amasyasporda iyiyim :)
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bende komple top surme vermistim (: madem mc oluyorum ona gore ayarliyorum tekrar antrenmanlarimi (:
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bu hafta kondisyonum dusuk oldugu için kondisyona abandım .. onun ötesinde yer tutma , oyun okuma , teknik , kısa pas a çalışıyorum bu haftalığına .. Haftaya tekrar uzaktan şut a fln dönücem ..
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bence uzaktan sut hic verme cunku zaten forvetlerimiz cok guclu suan. fistan ve nomex yardirirlar zaten. teknik kisa pas yer oyun okuma filan ver
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Gene yendiniz bizi, yerime aldığınız kaleci de MoM oldu ya LoL
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Haftasonu ilk lig maçıma çıkıcam, umarım bol gollü geçer :)
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Devleşmişsin valla, 7 şut tutmak ne demek? Büyük olay bence, kalecinin MoM olması.
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 kondisyon düşüktü, gerçi yine iyi mücadele etmişiz. acaba takım antremanına kondisyon eklense, direk bir gün kondisyon çalışıp 100leyemez miyiz ? gerçi şuan için gerek yok gibi. lig kolay zaten 2. ye bile 7 gol atıyoruz. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 21:53 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ]
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 takim antreamnina kondisyon ekiyemiyosun, yok yani :) bu arada noxhtron da iyi oynamis baya gecen mac daha rahat kazanmistik^^
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bir dakakine alıcaz, başka yolu yok. Kaleciden yırttınız bu sefer =)
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ya beyler ben bu oyuna başlasam mı diyorum uzuun zamandır, ama popomundo daki acemilikleri de yaşarım diye de girmiyorum bir türlü. başlık her uplandığında da içim gidiyor. sizce başlayayım mı bu oyuna? bikaç şey söyleyeyim ona göre siz başla ya da başlama deyin. şimdi ben popomundo daki gibi kasıp kasıp VIP lerin altında kalmak ya da asla önce başlayanlara yetişemeyecek olmak istemiyorum. bu oyunda durum nasıl? sonra ben labda oynayacağım. 24 saat açık lab günde bir bilemedin iki kere bakmayla ne derece başarılı olabilirim? yorumlarınızı alayım, aklıma gelen başka bi soru olursa da yine sorarım.
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi senin için. Oyunun mantığı şu. Oyuncular 20 ya da 21 yaşlarına kadar kendilerini geliştiriyorlar, sonra bu gelişim duruyor, o zamana kadar nasıl geliştirdilerse kendilerini, jubile yapana kadar o yeteneklerle oynuyorlar. Yani 2 sezon sonra filan, ilk başlayanların gelişmeleri duracak. Sen başladıktan sonra iyi yetiştirirsen kendini, en iyi olabilme ihtimalin hep var. Günde 1-2 kere girerek rahat oynayabilirsin. Zaten popomundo kadar da ayrıntılı değil, çok basit bir oyun. Hatta o kadar basit ki, insanın canını sıkıyor. Zamana bırakıyorsun ayarları verdikten sonra, ben başla derim.
Öne çıkan mesajlar