Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
cem buber ve batu aydogdu bu hafta full olarak top surme verirseniz iyi olur.

kanat oyuncularinda top surme cok onemliymis.

abi ben full top sürme, orta başladıydım kanatta oynadığım için sonradan pyroyu kanata aldın beni ortaya koydun diye bıraktım top sürmeyi kısa pas oyun okuma vs. gittim şimdi tekrar mı kanat oynucam?
Mesaj tarihi:
Ayberk AK, Paticik FC yolunda!

Yapılan görüşmeler sonucu Fenerbahçe SK takımının golcü oyuncusunun Paticik FC ile anlaştığı iddia ediliyor.Gelişmeler çok yakında!
Mesaj tarihi:
Abi Fenerbahçe de miydin sen? Baştan bilseydim, sahibi benim kanka, söylerdim yaw :) Hele bugün MSN'de kişisel iletisine Ayberk ayrılmak istiyor gibisinde birşey yazıyordu, hiç aklıma da gelmedi heheh
Mesaj tarihi:
persembe gunu Fistani transfer edicez aksilik olmazsa :D forvetlerimiz cok saglam olcak

ali erim ve ayberk ak

bende forvetten orta sahaya donuyorum o zaman, copycat sen mc antremanlari verdiysen mc kal, bende kanada geceyim o zaman uyarmi sana?
Mesaj tarihi:
simdi arkadaslar, herkesi bi sekilde koyuyorum yerlerine memnun olmayan varsa soylesin. persembe gununden sonra kadromuz ve yerlerimiz bu sekilde olacak.

GK İbrahim Balaban [aquila]
D R Önder Efsun [fede]
D C Emre Yeniçeri [Krusty]
D L Emre Cömert [Cons]
M L Batu Sönmez [zegna]
M C Cem Büber [Pasha]
M C Can Ertaş
M C Batu Aydoğdu [Copycat]
M R Efe Biryol [Pyro]
F C Ayberk Ak [Fistan]
F C Ali Erim[nomex]

*M R Efe Biryol [Pyro] ve Ben top surmeye abanmaliyiz bu ara, kanat oyunculari olarak. daha sonra orta filan veririz.

*Cons ,Fede ve Krusty zaten defanslarimiz, top calma yer tutma hız vs.

*Trasty CopyCat Pasha da MC antremanlari versinler işte teknik kisa paslar vs.

*Forvetlerimizin zaten masallahi var Superlig forvetleri gibi adamlar onlar işini bilir :D

yerinden memnun olmayan vs varsa soylesin lutfen.
Mesaj tarihi:
Bu hafta kondisyonum dusuk oldugu için kondisyona abandım .. onun ötesinde yer tutma , oyun okuma , teknik , kısa pas a çalışıyorum bu haftalığına .. Haftaya tekrar uzaktan şut a fln dönücem ..
Mesaj tarihi:
kondisyon düşüktü, gerçi yine iyi mücadele etmişiz.
acaba takım antremanına kondisyon eklense, direk bir gün kondisyon çalışıp 100leyemez miyiz ?

gerçi şuan için gerek yok gibi. lig kolay zaten 2. ye bile 7 gol atıyoruz.

[ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 21:53 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya beyler ben bu oyuna başlasam mı diyorum uzuun zamandır, ama popomundo daki acemilikleri de yaşarım diye de girmiyorum bir türlü. başlık her uplandığında da içim gidiyor. sizce başlayayım mı bu oyuna? bikaç şey söyleyeyim ona göre siz başla ya da başlama deyin. şimdi ben popomundo daki gibi kasıp kasıp VIP lerin altında kalmak ya da asla önce başlayanlara yetişemeyecek olmak istemiyorum. bu oyunda durum nasıl? sonra ben labda oynayacağım. 24 saat açık lab günde bir bilemedin iki kere bakmayla ne derece başarılı olabilirim? yorumlarınızı alayım, aklıma gelen başka bi soru olursa da yine sorarım.
Mesaj tarihi:
Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi senin için. Oyunun mantığı şu. Oyuncular 20 ya da 21 yaşlarına kadar kendilerini geliştiriyorlar, sonra bu gelişim duruyor, o zamana kadar nasıl geliştirdilerse kendilerini, jubile yapana kadar o yeteneklerle oynuyorlar. Yani 2 sezon sonra filan, ilk başlayanların gelişmeleri duracak. Sen başladıktan sonra iyi yetiştirirsen kendini, en iyi olabilme ihtimalin hep var.

Günde 1-2 kere girerek rahat oynayabilirsin. Zaten popomundo kadar da ayrıntılı değil, çok basit bir oyun. Hatta o kadar basit ki, insanın canını sıkıyor. Zamana bırakıyorsun ayarları verdikten sonra, ben başla derim.
  • Yeni Oluştur...