Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamamdir panter aquila yeni kalecimiz :)

yarinda yildiz forvetimizi aldikmi takim oturuyo demektir.

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 21:37 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
maaşlar 1 haftada bir mi odeniyor acaba bulamadim bi turlu? ona gore zamlari ayarliyim diyorum maaslariniz artarsa daha yuksel level kisiel antrenor tutup daha hizli gelisebilirsiniz sanirim.
Mesaj tarihi:
ben maaşımı bugün almışım sanırım haftada bir yada 2.

hazırlık maçındaki golün asistinide ben yapmışım yavrum benim be :D

edit: öeh antrenörü değiştirmek için 35bin ytl lzm. 30 maaş falan ediyo şuanki haliyle.

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 21:48 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Lan abim Aragorn'u sat bana demiş, aranızda ön protokol imzalamışsınız :S

Transfer listesindeyim, hemde ilk maçımda 6 yememe rağmen, başarının hakkı verilmiyor adsfsdf

Yalnız abim, transfer listesine girip bonservis ücreti olmayan, ya da 10.000 filan oyunculara baksın, sonra seni tekrar listeye koysun diyor. Sen o kadar para etmezsin diyor.
Mesaj tarihi:
10 bin yapiyorum? klup yeni daha destek lazim teşvik. yarin obur gun sike yapariz aramizda hem abinin takmiyla

evet kalecilik 4 fılan oyuncular 20k ya gidiyomus.
kan bagi var illaki alsin diye 10 bin yapiyorum sdfgsdfg

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 22:00 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kendi sahamiza oynadigimizda 30k staddan geliyor, 2 haftada 1 de 45k sponsordan geliyor sanirim.

klup giderleride 20k olarak gozukuyor futbolculara.

zam yapabiliriz yani
Mesaj tarihi:
Zegna zaten beleşe versin seni diyordu, bende dedim iyi çocuklardır, paraya ihtiyaçları var makul bi fiyat verirse kabul et diye. Almicaktı beni parayla it sdfsdf
Mesaj tarihi:
aragorn sorun su 138 bıne koyduktan sonra serbest bırak bıle dedım bısı olmadi.
fiyatida degistiremiyoruz hic bi sekilde, abinle onu konusuyorduk simdi.
  • Yeni Oluştur...