Chemical Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Bi yarışmaya katılıyorum, konu endüstriyel tasarım, aklımda bir kaç fikir var ama hala fikir lazım. Şimdi konu günlük hayatı basitleştirecek şeyler pek konu sınırlaması yok, her şey olabilir, endüstriyel tasarıma uygun olmalı tabiki. Bu demek oluyor ki satılabilmeli, maliyeti uygun olmalı, optimum olmalı, çevreye zarar vericek tepki toplayacak bir ürün olmamalı vs vs.. Aklınıza bir şey geliyorsa söyleyin, bire bir uygulayamam ama fikir fikiri doğurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 oturacağı ısıtmalı klozet!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 var o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Sesli komutu algılayabilen ev aletleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 end. tasarımın konusu da amma genişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 uyku saatimi yarıya indirebilecek bi yatak istiyorum ben ya. artık bu endüstriyel tasarıma girer mi bilemem ama benim hayatım çok kolaylaştıracak onu bilirim. edit: yazım yanlışı [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:21 tarihinde, THiM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 uyancagın zaman titretse yatağı, hatta yorganı üstünden alabilse, bide çayımı çorbamı getirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bir de fikir ile bitmiyor, prototip, çizim, rapor ve sunum istiyorlar o yüzden basit şeylere tutunmakta yarar var. Ses komutlarını algılayan ev aletleri zor bir şey mesela, ayrıca çok sorunlu olur ya. "Anne ateşim var sanırı-harrr ocak yanar- la noliy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 galiba endüstriyel tasarım la pek ilgisi yok sesli ev aletinin,, çakmak tı, oyun konsolu görünümünde ki CD lik gibi şeyler istiosun sen galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 komutla biraz oynayarak bu sorunun üstesinden gelmiştim ben zamanında. ocağı yakan komut "a-te-e-şe" de olabilir veya "sensenibilsensenisensıkıtutçeneni" benim takıldığım nokta tembellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar