quamor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Simdi bu sarkilarin remix lerini yapan dj lerin kullandigi programlari bilenler varmi? yani bende evimden sarkilarin remixlerini kafama gore yapabilirmiyim bilgisayarimda? yapabilirsem hangi en basit programla ? ayrica en kullanisli varsa bildiginiz program cd si veya internetten cekebilecegim bi adres rica etsem yazarmisiniz? Tsk.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Dance E-Jay Acid Fruity Loops Propellerhead-Reason Destekleyici olarak soundforge Ve daha üst modeller. Aslında DJlik bencaaa Turntable'ı enstrüman olarak kullanmaktır derim. Budur.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 dance e-jay bi işe yaramio ya!!yani çok basit bi prgram...[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bunlara internetten mi yoksa cd yoluylami sahip olabilirim ?[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 iki türlü de tabi biz cd den diyoruz sana :D ayrıca aşağı yukarı bi kalite sırasına göre sıralı programlar..[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ivek törnteybıl. Süper bişi bence. Enstrüman o da abi işte.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: ricardelamasha, 27 August 2003 21:53 tarihinde demiş ki: ayrıca dj lık mıxer olmaz turntable yada denon lazım bu kadar engin bilgiyle buralara yazmaman lazim euheuheuhueh ´baba senin araba yada tofas kullanman lazim´ demis oluyorsun bir ustteki cumleyle turntable kullanman falan lazim degil, turntable in tek olayi cd deki sikistirmadan yoksundur, devami gelen ses verir, a notasi basilip 1 ila 4sn araslarinda duyuluyorsa cd de 2.nin sonunda yokolur turntableda sonuna kadar duyulur.. hatta hi-fi kavramida high fidelity yani asil muzige olan yuksek sadakatten gelir neyse dance e-jay tamamen yeter, ama mix yapmak icin sample arsivine ihtiyacin vardance e jay in arsivleri var 40cd ben yazicioglundan 50 ye almistim 8 tane bozuk cikmisi bi daha adamai bulamamistim neyse tekrar geri donelim :) remix arkadaki ritmi ve hizi degistirmektir buda sample gerektirir senin sample edinmen lazim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 arkadaşlar bence en iyi program REASON 2.0 program tüm müzik studyosunu evinize getiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Infeqted dance e-jay zor yeter ama iyi bi başlangıç. Reason en babası. Böyle şey görmedim ben. Arkadaşımın bilgisayaına da installamıştım sadece arayüzünü göstermek için; Quake ses kartında deli reverb yaptı program ya. Şaştım kaaadım.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 simdi cahilligimi af buyurun ankarada nerde bulabilirim bu cd lerden? yani yarin kalkip bi muzik markete gittigimde pardon bana bi Dance E-Jay programinin cd si lazim sizde bulunurmu diye sordugumda karsimdaki kisi api$ip kalmasin ? nerden bulcam ben bu cd yi bide fiyat lutfen? biraz yardimci olun yaw plz. ayrica dance e-jay i netten demosunu cektim cok basitce kullanisli bişi ama daha guzel olabilir. neyse sorulara donelim ? tsk simdiden.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 up![hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yaww ben izmirdeyim izmirde belli yerlerde kopya program satan insanlar var özellikle şehrin göbeğine dooru bir yol üzerinde 6-8 adet kaçak prog.satan yer var bence ankaradada vardır böyle yerler bunları bulup gidip onlardan alacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yok ben kkacak olayina girmem insanlarin emegine yazik.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Walla Yamaha GrooveBox II alın pcden daha iyi oluyo :P[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar