Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

quamor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdi bu sarkilarin remix lerini yapan dj lerin kullandigi programlari bilenler varmi?
yani bende evimden sarkilarin remixlerini kafama gore yapabilirmiyim bilgisayarimda? yapabilirsem hangi en basit programla ? ayrica en kullanisli varsa bildiginiz program cd si veya internetten cekebilecegim bi adres rica etsem yazarmisiniz?
Tsk.[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
said:
ricardelamasha, 27 August 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
ayrıca dj lık mıxer olmaz turntable yada denon lazım

bu kadar engin bilgiyle buralara yazmaman lazim euheuheuhueh

´baba senin araba yada tofas kullanman lazim´ demis oluyorsun bir ustteki cumleyle

turntable kullanman falan lazim degil, turntable in tek olayi cd deki sikistirmadan yoksundur, devami gelen ses verir, a notasi basilip 1 ila 4sn araslarinda duyuluyorsa cd de 2.nin sonunda yokolur turntableda sonuna kadar duyulur.. hatta hi-fi kavramida high fidelity yani asil muzige olan yuksek sadakatten gelir

neyse dance e-jay tamamen yeter, ama mix yapmak icin sample arsivine ihtiyacin vardance e jay in arsivleri var 40cd ben yazicioglundan 50 ye almistim 8 tane bozuk cikmisi bi daha adamai bulamamistim

neyse tekrar geri donelim :) remix arkadaki ritmi ve hizi degistirmektir buda sample gerektirir senin sample edinmen lazim[hline]
Mesaj tarihi:
Infeqted dance e-jay zor yeter ama iyi bi başlangıç. Reason en babası. Böyle şey görmedim ben. Arkadaşımın bilgisayaına da installamıştım sadece arayüzünü göstermek için; Quake ses kartında deli reverb yaptı program ya. Şaştım kaaadım.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Mesaj tarihi:
simdi cahilligimi af buyurun ankarada nerde bulabilirim bu cd lerden? yani yarin kalkip bi muzik markete gittigimde pardon bana bi Dance E-Jay programinin cd si lazim sizde bulunurmu diye sordugumda karsimdaki kisi api$ip kalmasin ? nerden bulcam ben bu cd yi bide fiyat lutfen? biraz yardimci olun yaw plz. ayrica dance e-jay i netten demosunu cektim cok basitce kullanisli bişi ama daha guzel olabilir. neyse sorulara donelim ?
tsk simdiden.[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
yaww ben izmirdeyim izmirde belli yerlerde kopya program satan insanlar var özellikle şehrin göbeğine dooru bir yol üzerinde 6-8 adet kaçak prog.satan yer var bence ankaradada vardır böyle yerler bunları bulup gidip onlardan alacan
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...